Ugebrev - uge 24 - gruppe 414-06-2019 - 11:30

Afslutning på linjerne - Korkoncert i Sølund Festival

Kære Forældre.

Denne uge har været kort - og meget speciel :-)

Tirsdag var sidste dag på linjerne i dette skoleår.

De sidste to uger af skoleåret arbejder vi på niveauinddelte hold. Holdene arbejder med forskellige emner de fire dage, hvor der plejer at være linjer.

På kunst- og samfundslinjen skulle alle elever have samlet alle deres kunstværker sammen, som de har fremstillet i år. De har alle en pose (Skagens Museum) med hjem, med maleri, keramik, tegninger. og de glaskugler de blæste hos Skagen Glaspusteri - så vær FORSIGTIG!! Det har været en spændende linje med kombinationen af samfundsrelevante emner og kunstneriske udtryk :-)

Musiklinjen lavede tirsdag larm og fest i gaden, da vi lavede et sambaoptog igennem hele skolen hvor vi spillede på vores hjemmelavede sambatrommer og shaker. Det vakte stor jubel og alle var glade og synes det var fedt. Ellers har der været ladet op til Sølund Festival'en, som jo pludselig kom tæt på ....

Friluftslinjen tog tirsdag på årets sidste linjetur. Vi havde en aftale med Jacob K. (pædagog i gruppe 2), som er meget ivrig fisker. Vi skulle mødes med ham i Aars, hvor han havde medbragt en masse fiskegrej, som vi kunne låne. Det gik ikke længe inden de første elever havde fanget bid og hev fisk ind. Fiskene var dog rimelig små, så vi satte dem ud i søen igen. Da vi var færdige med at fiske, kørte vi hjem til Lisbeth og spiste vores frokost. En dejlig afslutning på et godt linjeforløb.

Onsdag startede pigerne med at øver med koret frem til 10-pausen. Herefter arbejdede de videre med elvaluering af skoleåret. Over middag var der igen øvning sammen med koret, som skulle have alt på plads til Sølund, hvor de skal optræde. Pigerne glæder sig rigtig meget og er selvfølgelig meget spændte på det hele :-)

Torsdag var alle gr.4 piger til Sølund Festival - hvilket varede til langt hen på natten. Fredag var svømning og skole aflyst, så der blev sovet længe i alle grupper!

Lærerne benyttede sig af muligheden for at afholde heldagslærermøde denne fredag:-)

God weekend hilsen

Skolen