Ugebrev - Uge 23 - Gruppe 407-06-2019 - 11:41

Tiden flyver af sted . . sommeren er på vej :-)

Kære Forældre

Kunst og Samfund startede mandagen med at samle affald på morgengåturen. Der var overraskende lidt at finde. Men det er jo dejligt for os alle og for naturen. Efter Ultra Nyt og pause kørte vi til en lokal kunstner, nemlig til Galleri Thrane i Næsby. De udstiller keramik, glas og sjove figurer i deres store have. Vi så også keramikværkstedet og udstillingen. Det var manden der viste os rundt og han var norsk, så det var spændende at prøve at snakke med og forstå en nordmand.

Tirsdag skulle vi gøre os klar til folketingsvalget. Mange prøvede at finde ud af hvad man skulle stemme? - og det gjorde de ved at tage sig en valgtest. Så blev man klar over, hvilket parti  man er mest enig med. Enkelte gik ud og kiggede på valgplakater, for så at blive klar over, hvem man kan stemme på her i Løgstør.

Musiklinjen.

Da ugen jo stod i valgets tegn har vi på musiklinjen arbejdet med valget i formiddagsmodulerne. Udover at vi har sunget og danset som vi altid gør, så skulle vi også gennemgå valgtest og andre oplysende ting omkring valget. Vi skulle jo være klar til onsdag ….

Mandag over middag øvede vi de sange som vi skal synge på Sølund - om kun 7 dage….. Så derfor havde vi også fået mulighed for at få en ekstra korøvelse tirsdag over middag. Det blev en herlig korøvelse hvor vi fik sunget alle sangen og også fyret komfettirør af…. Vi glæder os meget og det bliver fedt at fyre den af dernede ..

Friluftslinjen:

Mandag og tirsdag er dagene gået med morgengåtur, praktisk arbejde i værkstedet, cykelrekorder, korsang og fodbold. Derudover har vi brugt tid på at forberede os til Folketingsvalget onsdag. Det er et vanskeligt emne, men mange elever ønsker at bruge deres stemmeret, hvilket selvfølgelig er helt naturligt.

Onsdag - Grundlovsdag og Valgdag. Pigerne holdt fri fra skole og var med pædagogerne nede og stemme til Folketingsvalget. Herefter havde de en god tur til Funland i Aalborg :-)

Torsdag var pigerne i skole sammen med Annemette. Vi snakkede først om valget, som alle havde fulgt med i. Bagefter gik vi i gang med at evaluere skoleåret. Vi snakkede om alt. hvad der var foregået i undervisningen og pigerne skulle herefter vælge fire ting/emner de har været særligt optaget af i år. De har skrevet lidt tekst til hver billede på computeren. Det er rart, at vide hvad de unge mennesker mener, når vi fremadrettet skal planlægge undervisningen :-)

Fredag var vi til svømning og Annika til ridning :-)

I ønskes en rigtig dejlig Pinse - gid` solen må skinne på jer alle :-)