Månedsbrev - Gruppe 4 - Maj - Bodel29-05-2019 - 12:00

Tour de Louns og forældredag.

Måneds brev maj 2019 - Gruppe 4

Så blev det 1. maj, midt i ugen på en onsdag.

Om torsdagen gik vi med Liina en tur rundt i Løgstør by og kiggede på genbrugsbutikker. Vi har snakket om hvor meget der bliver smidt væk som faktisk godt kan bruges.

Fredag slappede vi lidt af og sørgede for, at vi fik alt tøjet vasket så der kan pakkes tasker til studieturen. Nogen var i byen og handle lidt småting som manglede til turen. Lørdag begyndte vi at pakke taskerne, til aften tog vi til Rønbjerg hvor vi bowlede og sluttede af med lidt aftensmad. Søndag fik vi pakket taskerne færdig og så fik vi besøg af Josefines forældre der kom med lidt lækkert til vores eftermiddagskaffe.

Tirsdag den 14/5 var det gruppe 3 der arrangerede en aktivitet for os alle sammen. Vi var oppe på skolen til et Isløb, vi skulle løse nogle opgaver og jo længere vi gik jo flere is kunne vi optjene.

Tirsdag den 21/5 startede friluftsaktivitet med Niels Kristian. Vi samlede vilde urter bla. mælkebøtter til en suppe. Suppen blev lavet over bål og der var også kartofler og gulerødder i, det smagte dejligt

Onsdag den 22/5 blev det tid til Tour de Louns, vi havde alle en dejlig dag med sjove aktiviteter og en god fest som afslutning.

Lørdag den 25. maj var vi en tur i Lanternen i biografen og så ”Aladdin” den var meeeeget spændende, lidt for spændende indimellem. Søndag var vi alle sammen en tur på Ranum rideskole. Olivia skulle ride til stævnet så vi fulgt spændt med på sidelinjen. Olivia og Smilla sprang så flot og fik en roset med sig. Bagefter gik turen op til Lanternen igen så dem, der gerne ville det, kunne få stemt til EU valget. Vi fik handlet ind til forældredagen og så stod den på søndags afslapning.

Mandag var vi på skolen og lave bolsjer sammen med alle kammeraterne. Vi lavede bolsjer til forældredagen, bla. lakrids, kiwi, jordbær og cola bolsjer.

Tirsdag er der friluftsaktivitet og der blev lavet over bål, denne tirsdag var menuen brændende kærlighed. Vi prøvede hængekøjer og snittede pinde.

Forældredagen var så hyggelig, tak fordi I bakker op om arrangementet, det var dejligt at se jer.

Den 2/6 er det Lotte der tage imod i gruppen fra kl. 19.00

Den 16/6 er det Mette der tager imod i gruppen fra kl. 19.00.

I juni måned ser vi bla. frem til:

Sølund festival den 13. juni, friluftsaktiviteter tirsdage og selvfølgelig sidste skoledag og dimissionen.