Ugebrev - Uge 21 - Gruppe 424-05-2019 - 10:57

Ugen har budt på Linjeundervisning - Tour de Lovns - EU-Valg 2019

Kære Forældre.

I denne uge har eleverne været på linjer mandag og tirsdag.

Kunst- og samfundslinjen blev vi færdige med opslagstavlen fra studieturen og vi fik hængt "Skagensmalerierne" op i pyramiden, hvor alle kan se dem. Vi vil også gerne have hængt de fine glaspustede kugler op, som eleverne lavede på studieturen og håber, at I kan se dem på forældredagen :-) I denne uge har vi også lavet vores lerfisk færdige og har været i gang med RAKU-brænding. Det er altid magisk at raku-brænde, da man aldrig helt ved hvorledes resultatet bliver. De er blevet meget flotte og også disse fine ting skal vi have udstillet :-)

Musiklinjen:

På musiklinjen har vi knoklet med at få printet billeder af vores studietur. Vi har lavet to store plancher som hænger på gangen i skolen. Vi fik samtidig lavet den præsentation som vi skulle præsentere fredag ved morgensang omkring vores fantastiske studietur.

Der er selvfølgelig blevet sunget og spiller en del samtiig.....