Ugebrev - uge 13 - Gruppe 429-03-2019 - 11:00

En uge med forår i luften - ridning i Vildsted Søgård - svømning i Rønbjerg

Kære forældre.

På linjerne arbejder lærere og elever målrettet frem mod studieturene i uge 19. Eleverne får et detaljeret program med hjem i god tid, så I kan følge lidt med i planerne derhejmme :-)

Tiden flyver afsted og med foråret følger mange dejlige oplevelser, som vi glæder os til.

Kunst- og samfundslinjen arbejder vi videre med emnet om Havmiljø og fiskeri.

Eleverne er ved at få en god forståelse for havets økosystem. I mandags arbejdede eleverne i grupper, hvor de lavede plancher om Havets fødekæde. Det var de meget optaget af og tirsdag fremlagde de for hinanden i klassen.

Tirsdag gik vi i gang med at lave dekorative fisk i ler. Dette projekt skal ende ud i RAKU brænding, som gerne skulle give et spændende resultat . . vi får se :-)

På mandag i uge 14 drager vi til Nordsømuseet, hvor vi skal have en times rundvisning og høre om Nordsøens jægere. Det glæder vi os til.

Musiklinjen:

Vi har startet nyt emne op, som handler om ”Samba”

Vi har arbejdet med sambarytmer og lavet sammenspil.

Vi har haft den store glæde at få tildelt penge fra ”Sølundfonden”, til et transportabelt sanganlæg med to trådløse mikrofoner. Det er vi MEGA glade for ??

Vi fik bestilt vores nye sanganlæg og vi glæder os meget til det kommer

Vi har haft startsang, sange fra sangmappen og afslapning

Det har været to dejlige dage på musiklinjen

Friluftslinjen:

Mandag stod på indledende snakke omkring Friluftslinjens kommende studietur til Hellevad Vandmølle til maj. Vi fik bl.a. sat gang i vores nedtælling – og i mandags var der 42 dage til afrejsedagen. Vi fik også forberedt os på tirsdagens tur til Aalborg Zoo, hvor vi bl.a. skulle i skoletjenesten og på et ”dyrefoto-løb”. Over middag blev der arbejdet med etableringen af vores nye værksted - og andre var kreative i klassen.

Tirsdag havde vi en rigtig dejlig og lærerig tur til zoo i det dejligste solskinsvejr. Der blev bl.a. rørt ved en kongepython, en rotte, en skildpadde og en fritte. Derudover så og mærkede vi på diverse kranier og skind.

I onsdags startede dagen med kor. Herefter valgte pigerne at cykle eller gå en tur. Bagefter arbejdede de med faglige opgaver. Pigerne er i gang med matematik og flere lytter til fagbøger på computeren. Over middag er der nogle der tager til fys og de øvrige arbejder med social træning.

Torsdag skulle gr.4 igen til Vilsted Søgård og ride. Denne gang var vi heldige med vejret. Vi havde en skøn ridetur i det dejlige vejr.

Fredag var det nogle trætte piger der mødte på skolen, da de alle havde været til Kandis fest torsdag aften. Men det var godt at komme i svømmehallen og få noget motion.

Til morgensamling skulle vi sige farvel til Simon Rune, som flytter til Aalborg . . .han kom med en lækkerbisken til os uhmm..

Vi håber I får en god weekend derhjemme.

Mange forårshilsen fra Gr.4