< Tilbage

Månedsbrev - Gruppe 4 - Februar - Bodel01-03-2019 - 12:00

Nyt fra os på Valmuevej

Noget helt nyt er, at vores ugebreve bliver til et månedsbrev fremover. Det første er her for februar, selv om I har fået et par ugebreve i løbet af måneden.

Det her første månedsbrev er primært informationer for uge 9.


Så var det tilbage til hverdagen oven på en ferie, alle var lidt trætte mandag. Aftenskolen er slut så vi finder på andre aktiviteter om tirsdagen, i denne uge havde vi en weelnees aften. Onsdag var vi til svømning og så havde vi møde om aftenen.

Vores onsdagmøde er et forum hvor de unges selvbestemmelses ret udøves og øves. Vi taler om mange forskellige ting og tage forskellige beslutninger bla. om weekend aktiviter eller generelle aftaler for gruppen.


Torsdag var næsten alle til Yoga, på skolen sammen med Liina.


I weekenden står den fredag på "Fest i Gaden", en tur til Jomfru Ane gade, vi håber også at møde gamle kammerater. Lørdag er der MGP, så der holder vi en lille fest og søndag kører vi til "Nussedag" på et dyre internat. Vi er spændte på hvilke dyr vi kan komme til at snakke med, bagefter har vi aftalt en tur i Ålborg Storcenter. Vi tager nogle billeder til næste månedsbrev.


HUSK - HUSK - HUSK

Tilmeldingsfristen til sommerferien er 1. marts.

Jer der ikke har fået meldt ind til påske og Kr. Himmelfartsferien må meget gerne give besked, hurtigts muligt.Søndag den 10. marts er det Lotte der tager imod i gruppen fra kl. 19.00

Søndag den 24. marts er det Mette der tager imod i gruppen fra kl. 19.00


Kan I have en dejlig weekend

Med venlig hilsen

Gruppe 4< Tilbage