Ugebrev - uge 39 - Gruppe 128-09-2018 - 11:45

En spændende og travl uge er gået med både cykelistprøve og naturvidenskabsfestival.

Kære forældre og andre læsere.

Mandag blev brugt på at forberede os til til tirsdag, hvor der skulle være cykelistprøve. Her snakkede vi om teori, og de forskellige vejskilte, hvad de betyder. Nu følte vi os forberedte til dagen efter.

Tirsdag var vi til cykelistprøve. Her skulle vi cykle en rute ude i byen, hvor vi skulle huske at bruge alle de rigtige tegn i trafikken. David, Oliver L., Oliver P., Thomas og Martin tog en udvidede prøve, hvor der også blev prøvet kræfter med et vejkryds, et lyskryds samt en rundkørsel - det var simpelthen så stærkt klaret! Efter frokost drog vi mod Valmuevej, hvor gruppe 4 bor. De havde inviteret til besøg i deres nye cafe, hvor de bager for en sag. Vi købte kage og fik støttet deres sag og samtidig fik vi noget sødt til ganen. Mums!

Onsdag var vi på tur til Aalborg Zoo, hvor vi skulle til Naturvidenskabsfestival. Vi havde Simon Rune med fra gruppe 3, som virkelig går fint i spænd med gruppe 1-drengene. Her så vi og hørte om en masse smart teknologi, affaldssortering og andre naturvidenskabelige ting. Vi startede i de telte, hvor vi kunne smage på mad, så vi lagde dagen ud med at spise muslinge- og krabbesuppe. Herefter fik vi børd lavet på tang. Dernæst gik vi i et teknologitelt, hvor vi prøvvede en vild forlystelse med VR-briller på - det var lidt underligt! Vi fik også tid til at se de forskellige dyr i parken.

Torsdag havde nogle botræning, imens andre var i skole og fortsatte deres arbejde i ADL-hæfterne. Vi er nu igang med at indrette soveværelserne. Over middag var vi en tur på biblioteket og en tur rundt i byen.

Fredag var vi til svømning, skrev ugebrev og sluttede dagen af med en dyst på Nintendoen Wii'en.

Næste uge ser helt normalt ud. Det eneste, der er anderledes er, at Marius og Oliver L. skal til elevkonferencer på mandag, og David skal vi også have fejret, da han fylder 18 år på lørdag.

Rigtig od weekend ønsker elever og personale fra gruppe 1.