Ugebrev - Uge 39 - Gruppe 228-09-2018 - 11:00

Cykelistprøve, ressourceblomster, fødselsdage og ridning.... Der sker mange spændende ting i grp. 2!

Halløj derude ved skærmene...

Her i gruppe 2 går det godt. Vi har haft mange spændende ting på programmet i denne uge.

Bl.a.

- har vi været til Limfjordsskolens cyklistprøve. For alle førsteårseleverne var det første gang de prøvede det, og det gik super godt.

- Vi har set Lars Betjents seje politibil

- Vi har lavet ressourceblomster

- I boundervisningen har vi været til ridning på Vilsted Søgaard.

- Freya har været hjemme og arbejdet selvstændigt med at renskrive sin ressourceblomst.

- Tirsdag blev Emilie 20 år - Stort hurra :-)

- Onsdag var der kor

- Onsdag blev Pelle 17 år - Stort Hurra :-)

- Der har været ridefys og svømning

- Vi har danset Jamica-dansen til morgensang

- Tilde var ikke helt frisk i onsdags

I næste uge skal vi have færdiggjort alle ressourceblomsterne, som vi bl.a. skal have med til elevkonferencerne. Derudover skal blomsterne jo pynte på værelserne og minde os om, hvor mange ting, som vi hver især er rigtig gode til. Det kan man godt være rigtig stolt af!

På mandag har Daniel og Pelle deres første elevkonferencer på Limfjordsskolen - det bliver spændende for dem at skulle fortælle om deres opstart på skolen.

Ha en rigtig god weekend alle sammen.

Mange hilsner fra elever og lærere i gruppe 2