Ugebrev - Uge 38 - Gruppe 121-09-2018 - 11:15

Endnu en uge er gået i gruppen

Kære familie, venner og andre læsere.

Skole

Mandag stod den på viden om regler og god adfærd i trafikken, da vi skal have cyklistprøve tirsdag i næste uge. Vi gennemgik vigtige elementer på cyklen og øvede os i at passere vejkryds. Vi fik også styr på de mange forskellige vejskilte igennem spil og selve gåturen. Så gruppe 1 melder sig helt klar til cyklistprøven!

Tirsdag blev en aktiv dag med både gåtur og senere en længere cykeltur, hvor trafikreglerne igen var en del af vores opmærksomhed. Efter frokosten fastholdt vi rytmen med at arbejde med individuelle faglige opvarer. Generelt en rigtig hyggelig dag.

Onsdag: Denne uges introduktion til at få et indblik i linjernes indhold var elementer fra Motionslinjen. Vi var bl.a. i gymnastiksalen og udfordrede hinenden i forskellige fysiske lege og spil. Ann Charlotte som starter som lærer hos os d. 1. oktober var med os hele dagen og har efterhånden lært gruppe 1 at kende.

Torsdag var der botræning og boundervisning. Boundervisningsholdet arbejdede i elevernes ADL-bøger. Vi er nu færdige med at indrette soveværeler, hvor vi har møbleret rummet og fundet priserne på de enkelte varer. Der arbejdes godt og koncentreret med opgaverne. Over middag kørte vi til Jysk, for at se og mærke på dyner, puder, sengetøj mm, og der blev vurderet kavlitet og priser.

Fredag var vi som altid en tur i Rønbjerg, hvor vi svømmede en masse baner. Dagen sluttede vi af i klassen med at skrive ugebrev samt se billeder fra ugens strabadser. Vi snakkede næste uges program, hvor vi faktisk har en helt masse. På tirsdag får vi besøg af den lokale betjent, Lars, der skal komme og tage cykelistprøve med alle skolens elever, og allerede onsdag skal vi på farten igen. Her skal vi en tur til Aalborg Zoo, hvor vi skal til Naturvidenskabsfestival under temaet "Den yderste grænse". Her skal vi opleve spændende forsøg og høre om naturvidenskabelige emner.

Bodel

I weekenden var weekendholdet i Salling - nær Fur, til Bastian fra gruppe 3s 18 års fødselsdagsfest. Dette var vi sammen med de andre grupper. Der blev serveret flæskesteg med spandevis af brun sovs, hvilket alle nød til fulde - det var også rigtig lækkert. Efter maden var der live musik og der blev især spillet mange Kim Larsen sange. Desuden var der et legeland man kunne boltre sig i. En rigtig hyggelig aften!

Mandag var et par stykker af eleverne på kærestebesøg, mens de andre hyggede i gruppen og på værelserne. Der blev også tid til en kop varm kakao. Onsdag stod eftermiddagsaktiviteten som vanen tro på badeland i Rønbjerg. Om aftenen var der Onsdagsmøde. Torsdag... blev årets første elevrådsmøde afholdt...

Søndag er det Tinna og Mette som tager imod på skolen.

Rigtig god weekend ønsker elever og personale fra Gruppe 1