Ugebrev - uge 37 - gruppe 114-09-2018 - 11:30

...

Kære forældre og andre læsere

Skole

Mandag blev brugt på at halvdelen af holdet fandt opskrifter og lavede indkøbsseddel til tirsdag, hvor menuen skulle stå på pasta carbonára. Den anden halvdel af holdet lavede opgaver. Her blev bl.a. lavet 6 skarpe råd, som er vigtige at huske, inden man skal i et køkken og lave mad.

Tirsdag fortsatte det ene hold med at gå i Fakta og handle ind til dagens ret. Herefter tog de i køkkenet og forberedte frokosten til hele gruppen. Den anden halvdel var i skole og lavede opgaver. Over middag var vi alle ude at cykle.

Onsdag var korfolkene til kor, imens resten tog en frisk gåtur. Til morgensang sang vi også for Marius, da han havde fødselsdag og fyldte 17 år (gamle dreng!). Dagen blev efterfølgende på at lege Kunstlinje, hvor vi skulle være kreative og lave pynt til døren ind til vores klasselokale. Vi havde i dag fået Ann Charlotte med i undervisningen. Det skal hun også være på næste onsdag. Hun kommer efterføgende til at blive tilknyttet gruppe 1, hvor hun også skal være lærer i gruppen. Tidligere har hun arbejdet på Ranum efterskole. Resultatet af det kreative arbejde blev super flot og kreativt! Slutteligt havde vi faglige opgaver., og vi havde også lige en dans sammen med Ann Charlotte, som har danset og undervist i dans på højt plan i mange år.

Torsdag havde halvdelen botræning, imens resten af holdet var i skole og lavede ADL-opgaver (almindelig daglig læring). Her blev vi færdige med at indrette vores stuer, hvor vi fandt møbler og priser på dem og lavede et mini-budget.

Fredag var vi til svømning. Vi skrev ugebrev sammen i klassen, og snakkede om næste uge. Dagen sluttede vi af med den obligatoriske dfedags-dyst på Wii’en.

Næste uges indhold kommer til at se almindeligt ud, men vi må undvære Karen mandag til og med onsdag, hvorfor Jesper er sammen med gruppen. Thomas må vi desværre også undvære på fredag, da han har en begravelse, han skal til.

God weekend ønsker elever og personale fra gruppe 1.

Bodel

I lørdags var weekendholdet i biografen for at se "De utrolige 2", hvilket var en stor succes.

Weekenden blev også brugt på hygge, afslapning, gåtur og bagning.

I løbet af ugen har gruppen fejret en kammerats 17 års fødselsdag. Her var vi så heldige at få kagemand og sodavand. Det var lækkert! Et par af eleverne har været ude at se håndbold og stortset alle eleverne var i badeland i Rønbjerg om onsdagen.

Til Onsdagsmødet skulle der vælges en elevrådsrepræsentant. Derudover snakkede vi om nogle jobs, som eleverne kan søge her på Limfjordsskolen. Det første jobopslag handlede om at skovle sne og feje, det andet handlede om at gøre skolens busser rene og det tredje handlede om at lægge Limfjordsskolens håndklæder og linned på plads. Der vil selvfølgelig blive givet løn for disse jobs. Nogle af eleverne var interesseret i et job og krydser fingre for, at det er dem som bliver valgt.

Resten af ugen er gået med at hygge sig sammen i fællesstuerne, blandt andet med at spille playstation, slappe af på værelserne og være sammen med kammeraterne på tværs af grupperne.

Søndag er det Tina C og Marie-Louise som tager imod på skolen.

Rigtig god weekend!

Mange hilsner gruppe 1