Ugebrev - uge 36 - gruppe 407-09-2018 - 10:49

Gruppe 4 "Bager for en sag" . . .uhmm...

Fredag åbnede "Cafe Valmuen" vi støtter Børns Vilkår og Børnetelefonen.

Nye volontører på Limfjordsskolen :-)

Kære forældre.

SKOLE

I denne uge har pigerne i gruppe 4 haft travlt med projekt "Bag for en sag".

Vi har planer om at åbne "Cafe Valmuen" på Valmuevej flere gange i løbet af efteråret, hvor vi vil invitere de andre grupper fra skolen på besøg. Eleverne har i denne uge haft travlt med at lave skilte og bage flere kager, som kan sælges i cafeen.

De penge vi tjener i cafeen sender vi ind til Børns Vilkår og støtter hermed Børnetelefonen, som efterhånden bliver benyttet af mere end 50.000 børn og unge om året.

I denne uge er der ankommet 3 nye volontører til Limfjordsskolen, Logan, som er tysk/canadier, Elven fra Frankrig og Liina fra Estland. Vi glæder os meget til at lære dem at kende.

Vi har i denne uge haft Liina med i undervisningen. Liina er en af vores nye volontører, som skal være hos os i dette skoleår. Liina er fra Estland, hun er 30 år og uddannet lærer. Hun har erfaring med at undervise udviklingshæmmede børn i Estland. Vi glæder os meget til samarbejdet med hende i både skole og bodel.

Ud over det har pigerne arbejdet med faglige opgaver, været i køkkenet hos Heidi, fået motion, trænet engelsk og været til svømning . . :-)

BODEL

I fredags var vi i Rønbjerg hvor vi bowlede og spiste aftensmad, det var en rigtig hyggelig aften. Lørdag var vi i Ålborg lufthavn for at hente 2 af de nye voluntører, Liina og Logan. Vi havde lavet 2 skilte hvor der stod velkommen på henholdsvis canadisk og estisk, vi hade også tegnet flag på. Til det estiske skilt måtte vi ty til google translate, så det var ikke helt i skabet med gramatikken, men Liina forstod hvad vi havde skrevet. De spiste i gruppen og blev præsenteret for rugbrødsmadder, det kunne de godt lide.

Søndag kom Emma og var sammen med os om en aktivitet som blev til en planche med ting vi godt kan lide. Vi klippede billeder ud fra forskellige blade og snakkede om hvad vi godt kan lide. Der blev limet, tegnet og dekoreret, plancen har vi hængt op i gruppen.

Liina, Logan og Elven kom på besøg til aftensmad søndag. Vi havde valgt at lave mexikanse tortillias, vi tænkte at det kunne de sikkert godt lide og det kune de heldigvis. Annika og Hanna havde bagt muffins lørdag som vi fik til aftenskaffen.

I løbet af ugen har vi også fået skabe hængt op på badeværelserne så hver har sit eget skab. Der er også kommet nogle lamper op, så vi nærmer os målet.

God weekend til jer alle -

Gr.4