< Tilbage

Ugebrev - uge 36 - Gruppe 107-09-2018 - 11:00

Go stil online og Forældredag

 

Kære forældre og bekendte.

Mandag startede dagen med en brandøvelse, så vi lærte, hvor vi skal gå hen, når alarmen lyder. Efter morgen gåturen fik vi en god og lang snak om Go´stil online, især om brug af mobilen. Over middag lavede nogen faglige opgaver, og de andre fandt madopskrift til tirsdagens frokost.

Tirsdag morgen gik madholdet til Fakta for at handle ind, mens de andre gik morgenturen. Herefter blev der lavet Risotto, mens de andre lærte om Førstehjælp , og var udenfor for at finede de 3 tre nærmeste hjertestartere. Over middag lavede vi faglige opgaver og fik os en lille cykeltur/racerunnertur.

Onsdag havde vi endnu en brandøvelse uden at vi havde fået besked om det. Herefterde fleste til kor, og een var til fys.og to gik morgenturen. Vi arbejdede videre med Go´stil online. Her så vi bl.a. en video med dobbelt video - go´stil og dårlig stil. Vi valgte selv at lave en video om Go´stil, og resten af eleverne valgte at lave en plakat om emnet. Over middag kørte vi til Rønbjerg, hvor vi prøvede forhindringsbanen. 

Torsdagen havde halvdelen botræning og de andre havde boundervisning, og de gik på biblioteket.

Fredag var vi til svømning og lavede ugebrevet. Vi glæder os til forældredagen.

 

Rigtig god weekend til alle

< Tilbage