< Tilbage

Ugebrev - uge 36 - Gruppe 307-09-2018 - 10:30

Så kom voluntørerne...

Kære læsere,

Dette var ugen, hvor voluntørerne startede på Limfjordsskolen. Der er kommet 3 stk; Elven fra Frankrig, Liina fra Estland og Logan fra Canada/Tyskland. Logan er med os i gruppe 3, og han har heldigvis øvet sig i dansk, så han kan sige mange ting allerede.

Mandag stod det i rengøringens tegn. Vi skulle lære at gøre et toilet, en vask og et spejl rent. Vi øvede det først alle mand, hvorefter vi blev inddelt i 3 grupper, så alle fik lov til at prøve. Det bliver spændende, om vi kan huske det til botræning på torsdag...

Tirsdag lavede gruppe 3 deres egne regler for mobil og ipad, og hvordan det er en god idé at opføre sig med dem. Der kom nogle rigtig gode bud, så det blev faktisk til 10 gode bud. Over middag gik vi alle mand på biblioteket, fordi de bøger, vi havde reserveret, var kommet.

Onsdag startede med kor. Der blev både lavet sjove grimasser og sunget. Herefter gik gruppen i klassen og lavede forberedelser til forældremødet på fredag. Over middag gik nogle på multibanen og spillede basketball, mens andre var i klassen og lavede livshistorie.

Torsdag var boundervisningsdag. De fleste elever fik afprøvet hvad de lærte i skolen i mandags,- nemlig at gøre eget toilet, vask og spejl rent. Det gik så fint. Nogle handlede også.

Fredag var vi ude at svømme i Rønbjerg, og efter morgensang havde vi ugebrevstime. 

 

Vi glæder os til vi ses til forældremødet lige snart.

 

Mange hilsner fra elever og lærere i gruppe 3.

< Tilbage