Ugebrev - Uge 43 - Gruppe 126-10-2018 - 10:30

Emneuge - Seksualundervisning og Uddannelsesmesse i Aalborg

Ugen i skolen:

I denne uge har vi haft emneuge omkring Seksualitet

Mandag: Seksualundervisning i grupper i klassen og hos seksualvejleder(4 elever om formiddagen + 2  elever over middag) og faglige opgaver. Holdet i klassen arbejdede med begreber som lyst og ulyst. Dvs. samtaler om hvordan man kan sige til og fra i forskellige sammenhænge. Vi sluttede dagen af med at gå på biblioteket.

Tirsdag: Her var holdene fra mandag byttet rundt, så hele klassen havde været igennem det samme forløb med seksualundervisning samt temaet lyst og ulyst. Efter frokost stod den på faglige opgaver og motion efter eget valg - det være sig Hockey, en lang gåtur, bruge vores nye gynger og trampolin samt Just Dance.

Onsdag: Var sidste dag med Seksualundervisning. Her havde vi bl.a. dilemmaer a la "Mads og Monopolet". Den sidste del af dagen hjalp vi gr. 4 med klargøring til Uddannelsesmesse, hvor vi skulle lave en stand klar, så Limfjordsskolen var flot repræsenteret i Gigantium. Bil og trailer blev derfor pakket på fornem vis. Motion og faglige opgaver var med til runde dagen af.

Torsdag: Botræning og boundervisning. En rigtig god snak om Ultranyt, og vi arbejdede med ADLopgaver i Google Drev. Over middag spillede vi spil og gik til fjorden i håb om at finde rav. Vi fandt i stedet to store vandmænd og blev blæst godt igennem. Thomas var med gruppe 4 til uddannelsesmesse og havde en god dag, hvor han fortalte de mange besøgende om vores dejlige skole.

Fredag: til svømning, hvor vi kørte i en stor fælles bus. Inden det blev tid til weekend tømte vi trailer fra uddannelsesmesse og gennemgik ugebrev, så alle er klar til at tage hul på weekenden hjemme eller hos forældre.

Søndag er det Marie-Louise og Tina C. som tager imod de elever der kommer tilbage fra weekend.

I næste uge starter årets linjeundervisning, hvor  elever gruppe 1 eleverne er placeret på følgende linjer:

Musiklinjen: David

Kunst og Samfunds linjen: Oliver L, Kasper, Martin

Friluftslinjen: Anton,

Køkkenlinjen: Marius, Thomas, Olver P.

Rigtig god weekend fra hele gruppe 1