Grindsted uge 4219-10-2018 - 13:32

Efterårsferie

Weekenden startede ud med, at busserne blev pakket og vi kørte til vores sommerhus i Grindsted. Her blev værelserne fordelt. Tiden er gået med at spille spil, bade i vores poolen og lave noget lækkert mad. Søndag ankom de sidste elever og persoanle til sommerhuset. Om aften lavede vi bolcher.

Mandag pakkede vi busserne og kørte til Givskud zoo, hvor vi så løver, zebraer, bøfler, odderer, griraffer og næsehorn. Vi spiste vores madpakker i det dejlige solskinsvejr. Nogle af eleverne valgte at blive malet i ansigtet.

Da vi kom hjem spiste vi giga pizzaer. Inden sengetid blev der hygget i stuen med en film.

Tirsdag har vi slappet af i sommerhuset. Her er tiden gået med at gå ture, handle, bade og spille spil.

Onsdag kørte vi til Legoland, hvor der blev prøvet en masse forlystelser og set på de flotte udstillinger i lego. Der blev spist madpakker ude i det gode vejr.

Torsdag sov vi længe. Der blev hygget med film i stuen og ellers slappet af. Efter aftensmaden hoppede vi en sidste gang i poolen.

Det har været en hyggelig efterårsferie:-)