Ugebrev - uge 41 - gruppe 412-10-2018 - 10:55

Gruppe 4 har lavet ressourceblomster :-)

Vi glæder os til EFTERÅRSFERIEN jubii...!!!

Kære forældre.

SKOLE

I denne uge modtog Gr.4 en dejlig hilsen fra Børns Vilkår - de havde sendt os en pakke, som vi kunne hente i MATAS!! Samtidig skrev de tak for engagementet og det fine beløb 1011 kr, som pigerne har tjent til Børnetelefonen. De sendte endvidere et fint diplom, som hver af pigerne har fået et kopi af :-) En dejlig afslutning på projekt "Bag for en sag".

Vi gik spændte til MATAS og hentede en tung pakke . . .der var mange gæt på, hvad det kunne være .... tunge bøger, shampoo ...??? MEN til pigernes store overraskelse, var det en kasse med diverse bagekit (mel, havregryn, sukker, margarine, flormelis og håndsæbe)  .... hertil en lille opskriftsbog fra Børns Vilkår. Pigerne fik selvfølgelig alle varerne med ned på Valmuevej, hvor de jo snart skal bage til naboerne, som kommer på besøg:-)

Hele ugen har pigerne arbejdet intens med at udarbejde Ressourceblomster. De var gode til at give hinanden positiv respons og alle fik i løbet af ugen skrevet udsang rent på computer, fik klippet og klistret det hele på de fine kartonblomster. Snart er der elevkonferencer for 3. års eleverne, så her vil pigerne medbringe dem:-)

Nu har Caroline og Annika arbejdet i køkkenet en dag om ugen siden skolestart. De afslutter denne praktik i uge 43, da der starter linjer op i uge 44. Herefter vil vi se, om der forsat er brug for deres hjælp i køkkenet.

Maja skal skal i praktik i uge 43 og 44 i køkkenet på Beskyttet værksted i Løgstør, det glæder hun sig meget til.

Også i denne uge tilbød Liina at undervise gr.4 i yoga. Denne gang forgik det i gymnastiksalen. Pigerne er meget glade for det.

Fredag sluttede vi ugen af med en tur i Badeland i Rønbjerg. Herefter underviste Liina i engelsk i klassen. Vi gennemgik ugebrevet og snakkede lidt om uge 43, hvor vi både skal forberede Limfjordsskolens stand til Uddannelsesmessen i Aalborg d. 25.okt. og vi skal arbejde med Sexualundervisning.

I uge 44 starter der linjer og eleverne får besked onsdag i uge 43, hvilke linjer de er kommet på. De har alle forelagt ønsker, som vi vil imødekomme :-)

Vi ønsker jer alle en rigtig god EFTERÅRSFERIE . .

Mange hilsener Gr. 4