Ugebrev - uge 41 - Gruppe 112-10-2018 - 10:57

Sidste uge inden efterårsferie

Kære familie, venner og andre nysgerrige læsere.

Mandag prøvede vi kræfter med noget, der hedder Kahoot, her prøvede vi at tage en quiz omkring dyr. Vi lavede også en quiz om kostråd. Der blev også produceret plakater. Her handlede det om gode huskeråd omkring æg. Over middag fandt vi en opskrift til om tirsdagen, hvor vi skal lave græskarsuppe. Der blev også lavet faglige opgaver.

Tirsdag: Madhold handlede ind og lavede en lækker græskarsuppe med hjemmebagte flutes til. Skoleholdet havde IT på skemaet. Her fik vi sat alle elevernes UNI-login op på en g-mail-konto, ja hold da op, det lyder teknisk, men det var nu ret ligetil. Dvs. at alle elever nu har en skole e-mail, som er knyttet op på en g-mail konto. Dvs. nu kan vi skrive i dokumenter, oploade billeder osv til vores helt egen konto. Fra denne konto kan vi dele det hele med hinanden, og den gemmer selv, så vi skal aldrig være nervse for at miste noget af vores arbejde. Se, det er (ski'e) smart!

Onsdag havde både David og Oliver P. elevkonferencer, hvorfor dagen var nødt til at se lidt anderledes ud, da vi både manglede elever og de lærere, der skulle til elevkonferencerne. Derfor lavede vi klasselokalet om til en biograf, vi lavede popcorn, og så så vi filmen "Next Gen", der handlede om fremtiden og robotter. God fil til drengene i gruppe 1.

Torsdag var havldenen igang med boundervisning, imens resten var i skole og lave ADL-opgaver. Nu vi havde fået vores g-mail op at køre, brugte vi computere istedet for vores hæfter.

Fredag var den almindelige svømning byttet ud med badeland, da det var sidste undervisning inden ferien (det er en tradition, at vi så tager i badeland istedte for almindelig svømning).

Rigtig god weekend og efterårsferie ønsker elever samt personale fra gruppe 1