Ugebrev - uge 26 - gruppe 428-06-2019 - 12:22

Skoleårets afslutning . . . Sommerferie . . jubii...!!!

Kære Forældre.

Tiderne skifter . . afslutning . . hygge . . .afsked . . fest og DIMMISION :-)

Ugen startede med endnu to spændende emnedage i skolen mandag og tirsdag . . .

GUL HOLD - havde en aftale med Åge fra Løgstør Fiskeriforening mandag formiddag, hvor vi skulle til Farsø Sø og fiske. Vi har investeret i 5 nye fiskestænger, som blev bragt med til søen sammen med alt det andet fiskegrej! Åge fik hurtigt samlet fiskestrængerne og lærte os, hvordan man monterer fiskehjulet, snørre, prop, krog og madding . . . og SÅ var hele holdet i gang :-) Det gik super godt, og Martin var den første der fik bid . . . søen var fuld af små skaller, som ivrigt bed på krogen . . .vi valgte dog, at smide dem alle ud i søen igen . . .men det var en super god og lærerig oplevlese at være lystfisker :-)

Tirsdag skulle GUL HOLD samle op på alt den viden, eleverne havde fået i løbet af ugen. Der blev fremstillet plancher med billeder af fugleliv, planter og smådyr i og omkring Vildsted Sø. Vi sluttede dagen med en gå/cykeltur til fjorden, hvor der var mulighed for at få en kølig dukkert :-)

Grønt hold: (Mikkel, Simon, Daniel, Jakob, Tilde, Freya og Annika)

I denne uge har vi på Grønt hold igen arbejdet videre med emnet omkring Fugle, og vi har igen gået morgenture i skoven, hvor vi samlede fjer, lyttet til fuglene osv. Derudover har vi duftet til de mange hyldeblomster og ellers nydt naturen omkring os.

Vi har desuden arbejdet videre med vores fuglefoder og lavet foderautomaterne færdige, så nu er der masser af lækkert fuglefoder i træerne omkring skolen, så fuglene kan bare komme til fuglefest hos os!Vi brugte herefter vores indsamlede fjer til at lave fjerprydelser, så vi kom til at ligne en flok indianere.Over middag tirsdag så vi en dokumentar fra DR omkring fugle, hvor Sebastian Klein fortæller omkring de danske fugle, deres levesteder osv. Der findes godt nok mange forskellige fugle i lille Danmark!

Onsdag var sidste dag med onsdagsundervisningen og den blev flyttet hjem til Karen. Efter koret havde øvet på skolen kørte vi til Fakta for at købe ind til at lave egen frokost. Efter at have hilst på den lille hund molly, gik alle i gang med at lave deres egen pizza. Vi nød maden og bagefter var der rester, som hønsene blev rigtigt glade for. Vi gik en tur rundt i haven og op i marken, og til slut fik vi en lille is til dessert.

Torsdag var den sidste botræningsdag i gruppe 4 - og eftermiddagen stod på fodboldkamp elever mod personalet, samt årets højdepunkt VANDKAMP . . .og ihhh... hvor blev vi dejlig våde hæ hæ . .  Om aftenen var der afskedsfest for de elever, der skal rejse og sommerfest for alle :-)

Fredag mødtes vi kl. 10 til den mere højtidelige dimissionsfest med forældre, hvor der blev holdt taler og ønsket tillykke til afgangseleverne. Vi ønsker dem tillykke med deres STU og det allerbedste for fremtiden :-)

Kærligste hilsener og god sommer fra

Karen og Annemette