Ugebrev - uge 24 - Gruppe 214-06-2019 - 10:35

Så blev det tid til linjeafslutning og ikke mindst SØLUNDFESTIVAL!

Halløj derude ved skærmene!

I denne uge har vi haft linjeafslutning, da de sidste to uger af skoleåret vil være lidt anderledes. Eleverne bliver inddelt i nogle andre holdsammensætninger om mandagen og tirsdagen, og der skal arbejdes med en masse spændende nye emner. Alt det kommer I til at høre meget mere om i næste uge.

Køkkenlinjen: Hold 1 (Ditte, Marius, Tilde & Maria): Den allersidste dag på køkkenlinjen, og det var da helt trist. Vi snakkede om alt det mad, vi havde lavet. Vi lavede også de sidste opskrifter færdige, så hver elev på linjen kan få sin egen opskriftsbog. Og så er det jo bare at komme i gang med at lave mad... Til allersidst så vi afslutningen på filmen om grisen "Babe". Den var super spændende, men endte heldigvis godt.

På kunst- og samfundslinjen skulle alle elever have samlet alle deres kunstværker sammen, som de har fremstillet i år. De har alle en pose (Skagens Museum) med hjem, med maleri, keramik, tegninger. og de glaskugler de blæste hos Skagen Glaspusteri - så vær FORSIGTIG!! Det har været en spændende linje med kombinationen af samfundsrelevante emner og kunstneriske udtryk :-)

Friluftslinjen tog tirsdag på årets sidste linjetur. Vi havde en aftale med Jacob K. (pædagog i gruppe 2), som er meget ivrig fisker. Vi skulle mødes med ham i Aars, hvor han havde medbragt en masse fiskegrej, som vi kunne låne. Det gik ikke længe inden de første elever havde fanget bid og hev fisk ind. Fiskene var dog rimelig små, så vi satte dem ud i søen igen. Da vi var færdige med at fiske, kørte vi hjem til Lisbeth og spiste vores frokost. En dejlig afslutning på et godt linjeforløb.

Musiklinjen lavede tirsdag larm og fest i gaden, da vi lavede et sambaoptog igennem hele skolen hvor vi spillede på vores hjemmelavede sambatrommer og shaker. Det vakte stor jubel og alle var glade og synes det var fedt. Ellers har der været ladet op til Sølund Festival'en, som jo pludselig kom tæt på ....

Onsdag havde koret ekstra øvetid, da de skulle være helt klar til koncerten på Sølund om torsdagen. Derudover fik vi afrundet forløbet med venskabsklassen i Frankrig - de går nemlig meget snart på sommerferie. Vi havde modtaget en pakke fra vores venner med franske lækkerier, som vi smagte på - vi sprang dog sneglene over i denne uge ;-)

Derudover blev der cyklet og spillet basket og fodbold i gymnastiksalen.

Torsdag var hele gruppe 2 til Festival i Sølund, hvor der blev hygget, hørt godt musik osv.

Fredag var der ikke undervisning, da alle var godt trætte efter turen om torsdagen. Der var derfor mulighed for at sove længe og slappe af i gruppen.

Ha en rigtig dejlig weekend.

Mange hilsner fra elever og lærere i gruppe 2