Månedsbrev - Gruppe 4 - April - Bodel 03-05-2019 - 12:00

Påske, sol og ferie.

Så har vi taget hul på april måned som bla bød på påskeferie, dejligt ;O)

Første uge i april er gået med de vanlige aktiviteter i bodelen. Eks. gymnastik,svømning, onsdags møder, botræning og yoga.

Tirsdag i anden uge var Olivia med skolen til fodboldstævne, de vandt en kamp, godt gået.

Onsdag var koret til kirkekoncert i Løgstør kl. 16.30, det var en dejlig oplevelse. Torsdag var alle oppe på skolen, vi havde haft besøg af 2 påskehare, ved navn Jane og Ole ;O) så kl. 16.15 gik jagten ind på påskeæggene.

Alle de æg vi fandt delte vi mellem os. Om aftenen holdt vi ”påskefrokost” i gruppen, vi havde inviteret en af vores volontører Liina med, så hun kunne opleve en dansk påskefrokost.

Også oprandt dagen hvor alle tog hjem på en laaaang påskeferie.

Så tog vi hul på uge 17

Fredag fejrede Maja hendes fødselsdag, som er lørdag den 27 april, med pålægskagemand til hele gruppen. Hun tog hjem i weekenden for at fejre den med familien. Lørdag havde vi meldt os til Lions Freja Walk, som er en indsamling til fordel for foreningen "Børn og Sorg i Himmerland". Det var en gåtur på ca 6 km med stop undervejs med lidt spiseligt og drikkevare. Det var en dejlig tur selv om vi blev lidt våde, det stopper ikke gruppe 4.

Søndag kørte vi til vesterhavet ved Vorupør som er en del af den kyst strækning der bliver kaldt  ”Cold Hawai”. Der var ikke spor koldt ;O) dejlig solskin, vi gik en tur og fik shoppet lidt, kiggede på fiskekuttere, strand og hav. Vi tog også turen op på et udkigs plateau og en tur helt ud på molen. Der var ikke rigtig nogen bølger og ingen surfere men dejlig sol og en smuk udsigt.

Sidste uge inden studieturen har vi, udover vores faste aktiviteter fået pakket taskerne til turen. Tirsdag tog alle op på skolen til Wellness aften, som gruppe 2 havde arrangeret. Der var massage, fodbad, ansigtsmasker og så kunne vi få neglelak lagt på både fødder og hænder, mens vi nød lidt at drikke og spise.

Den 12. Maj er det Lotte der tager imod i gruppen fra kl. 19.00

Den 19. Maj er det Mette der tager imod i gruppen fra kl. 19.00

I maj måned ser vi bla frem til:

Tour de Louns den 22/5 og forældredagen den 29/5 kl. 16-19.30.

Den 21. maj starter der en ny friluftsaktivitet om eftermiddagen. Vi får besøg af Niels Kristian nogle tirsdage som vil arrangere nogle aktiviteter for os ude under åben himmel, det glæder vi os til.