Ugebrev - Uge 10 - Gruppe 408-03-2019 - 11:07

Ugen der gik i skolen . . :-)

Kære Forældre.

Lige til orientering. Det er nu besluttet, at dette ugebrev fremover bliver fra skolen. Bodelen laver et månedsbrev i stedet for.

Skoleåret er godt i gang og jeg oplever at alle pigerne i gruppe 4 fungerer godt med deres undervisning i skolen. Vi starter hver dag med morgenmøde kl.8.30, hvor vi snakker om, hvordan morgenen er gået. Her bliver drøftet lidt af hvert, om pigerne har sovet godt, har fået morgenmad, om de er trætte, bekymrede etc. Jeg kan mærke, at pigerne og jeg kender hinanden bedre efterhånden, de er mere trygge og fortrolige, hvilket er rigtigt dejligt :-)

I gruppe 4 oplever jeg/vi, at pigerne er meget engageret på deres linjer mandag - tirsdag. Onsdag kører fast efter den sturktur, som vi startede op i august. Her arbejdes med individuelle mål, som er aftalt med eleverne. Pigerne arbejder med faglige opgaver, motion, kreativitet og Social træning. Om onsdagen er det Karen, der underviser pigerne.

Hver anden torsdag har vi i en længere periode arbejdet med at fremstille opskriftsbøger med billeder, på skift har pigerne afprøvet deres opskrifter henholdsvis i skolen og i gruppen. De næste 3-4 boundervisningsdage skal vi til Vildsted Søgård til ridning. Det glæder alle sig til :-)

Fredag har vi forsat, svømmeundervisning, engelsk og ugebrev på skemaet.

Kunst- og samfundslinjen (Maja og Josefine)har vi i denne uge startet et ny emne op omkring Havmiljø - Fiskeri. Vi skal have fokus på affald/plastik i havet og vi skal arbejde med maleri og ler, som den kreative del, hver tirsdag. Mandag kørte vi til Vester Thorup strand, hvor vi kiggede på alle de store fiskekuttere. Vi havde taget poser med og samlede affald på stranden . . .og der var MEGET!! Over middag så vi et afsnit af "Gutterne på Kutterne", som forgår i Vester Thorup.

Tirsdag fik vi sorteret alt det affald vi havde samlet på stranden og på morgengåturen!! Herefter gik vi i gang med maleri - "Stilleben", som betyder maleri efter opstilling. Annemette havde taget en røget makrel og andre ting til med i skole. Vi tegnede og malede ud fra de opstillede ting og eleverne var meget engagerede.

Friluftslinjen (Annika og Olivia)

Mandag blev der arbejdet med forskellige opgaver - nogle valgte at hjælpe Kasper med at rydde op og sortere i vores nye værksted. Vi har jo fået nye høvlebænke, værktøj mm. Derudover hjalp de Ole med noget oprydning og udsmidning i skolens kælder. Resten var kreative i klassen, hvor der blev malet flotte malerier. Over middag var der igen yoga sammen med Liina.

Tirsdag tog vi på tur til Friluftscenter Katbakken, som ligger i Øster Hornum. Her blev det kløvet brænde til den store guldmedalje, lavet bål, spist madpakker og spist skumfiduser. Det var en rigtig hyggelig shelterplads inde midt i skoven.

Musiklinjen (Hanna)

”Lion King is coming”

Vi har øvet på vores optræden til på Tirsdag…..

Der er ryddet op….. og arbejdet med kostumer, rytmer og dans.

Vi glæder os meget og det bliver mega godt….

Det er på Tirsdag kl 11 i musiklokalet det sker …..

Torsdag havde gr. 4 Botræning.

Fredag gik vi i gang med at tage svømmemærker, hvilket motiverede de unge mennesker til at svømme mange baner . . de var SÅ seje!!

Til morgensamling fejrede vi Logans 30 år fødselsdag - KÆMPE TILLYKKE til ham.

Og rigtig god weekend til jer alle.

fra Gruppe 4