Ugebrev - uge 40 - gruppe 105-10-2018 - 11:38

Endnu en uge er gået i gruppe 1

Kære familie, venner og andre læsere!

Skole

Mandag lavede klassen opgaver, og både Marius og Oliver L. skulle til deres første elevkonferencer her på Limfjordsskolen. Det gik godt, og det har været en god opstart på Limfjordsskolen. Over middag var vi alle en tur på biblioteket.

Tisdag var halvdelen af gruppen nede og handle ind og lavede frokost til resten af gruppen - tortilia-lasagne, og det var virkelig et hit i gruppen! Resten af gruppen lavede faglige opgaver. Over middag skulle vi have været ude og regne, men vejret var ikke med os, og derfor så vi en dokumentar med sange og fortællinger om Kim Larsens liv. Slutteligt hyggede vi os med brætspil.

Onsdag var vi kreative. Imens nogle var til kor, samlede vi andre blade, kogler og andre ting ind, som vi kunne find ei naturen. Alt det vi samlede ind blev brugt til at lave flotte, kreative billeder med valgfrie motiver.

Torsdag var der botræning og boundervisning igen, hvor arbejdet fortsatte i ADL-bøgerne.

Fredag var vi til svømning, og efterfølgende skrev og læste vi ugebrev. Vi fik også læst videre i vores "onde bog", hvor vi kom et par kaptiler videre (det er jo en lidt sjov bog, hvor man ikke læser den i kronologisk rækkefølge).

Til morgensang fortalte pigerne fra gruppe 4 om "BAG FOR EN SAG", hvilket vi jo var med til at støtte, da vi købte kage og kaffe hos dem, da vi besøgte dem på Valmuevej. De kan nu stolt sende 1011 kr afsted til børnetelefone. Flot!

Bodel

Søndag kom alle mand tilbage på skolen efter en "alle hjem" weekend.

Søndag var også dagen hvor David, som hidtil har været dagelev, flyttede ind på Limfjordsskolen. Han havde lækker kage med, for at fejre det. Den nød vi sammen i stuen til aftenskaffe.

Mandag var der vanen tro fodbold i idrætsforeningen, for dem som går til det.

Onsdag var der igen frivillig svømning i Rønbjerg, hvilket stortset alle gruppe 1 eleverne deltager flittigt i. Om aftenen var der Onsdagsmøde og herefter var næsten hele gruppen samlet i stuen for at se Kim Larsen koncert i fjernsynet.

Torsdag eftermiddag fik vi besøg af to elever som stoppede på Limfjordsskolen i sommer. Det var et dejligt gensyn! Aftenen blev brugt på afslapning og hygge med kammeraterne på værelserne og på tværs af grupperne.

Søndag er det Mette og Tinna som tager imod på skolen.

Rigtig god weekend ønsker elevcer og personale fra gruppe 1