Ugebrev - uge 23 - gruppe 108-06-2018 - 11:04

Hjemvendt efter en fantastisk studietur til Island

Kære familie, venner og bekendte

Så er vi hjemvendt efter en fantastisk studietur til Island, og i dag begynder hverdagen så igen. Dog har vi måttet undvære både Christian og Thomas, der stadig er hjemme ved deres forældre. Døng er på overnattende besøg hos sit kommende bosted, så det har sandeligt været en lille gruppe 1 i denne uge.

Mandag:

Mandag var første skoledag efter studieturen. Tre elever var klar til en skoledag, hvor vi efter morgensang kørte på tur til Halkær gamle møllegård. På vej derud stoppede vi hos vores lærer, hvor vi fik hilst på - og leget med de to små livlige hunde. Her holdt vi vores formiddagspause på terrassen i haven, og vi var på besøg på værkstedet. Herefter kørte vi til Halkær. Vi gik en tur op til mølledammen, hvor et lam var blevet væk fra sin mor. Vi fik åbnet lågen, og lammet kunne løbe over til sin mor. Vi så også et helt nyfødt lam, hvor moderen passede godt på, at vi ikke kom for tæt på. Vi mødte en anden skoleklasse, og vi så hvordan vandmøllen drejede rundt, når vandet løb ned over hjulet. Vi gik også ind i de gamle huse, hvor vi så, hvordan man havde boet i gamle dage. I staldene var der en udstilling med maskiner og gamle billeder. Over middag gik vi udenfor og spillede Vikingespil/kongespil.

Tirsdag:

Planen var, at vi i dag skulle i gang med at printe billeder fra vores studietur til Island. Billederne skulle have været klippet ud, og vi skulle have lavet plancher... men, men.. når alle fire grupper skal printe en masse billeder fra samme printer, ja, så sker der følgende: alle billederne blev blandet på kryds og tværs, og til slut løb printeren tør for farve. Efter en times forsøg måtte vi desværre se realiteten i øjnene - det blev ikke i dag vi kom i gang med den proces. Istedet pakkede vi svømmetaskerne, og tog en tur i badeland i rønbjerg. Det var nu heller ikke så tosset. Vi nåede faktisk også at læse den sidste novelle i vores bog. Historien handlede om en pruttetrold.. meget passende her i gruppe 1 ;)

Onsdag:

Onsdag havde vi samme problem med printeren, der stadig manglede farve. Istedet kom vi ud i det gode vejr, hvor vi trænede færdighederne på cyklerne. Ruten kom forbi havnen, og taskerne var pakket med badetøj. Så det har sandelig været en våd uge for gruppe 1 drengene.. altså de af dem, der stadig var i skole :)

Torsdag:

Torsdag var der bo-træning.

Fredag:

Fredag stod, traditionen tro, på svømmeundervisning. Her blev der endnu en gang svømmet en masse baner. Vi sluttede dagen af med rundstykker i gruppen, efterfulgt af morgensang i pyramiden og til slut ugebrev ovre i skolen.

God weekend ønsker lærerne og eleverne fra gruppe 1.