Ugebrev - uge 6 - gruppe 109-02-2018 - 10:50

Svømmestævne

Kære familie, venner og bekendte

Mandag:

Friluftslinjen arbejdede videre med vores solsystem. Planterne blev stort set færdige, og flere valgte at male videre. Denne gang blev det til flotte malerier - nogle med masser af hjerter, andre med billeder af dyr. Februar er jo kærlighedens måned med Valentins dag i den kommende uge - så der blev bl.a. lavet flotte malerier som kærestegaver. Derudover blev det til en dejlig lang gåtur ned til kanalen, hvor der var is på vandet.

Musiklinjen har mandag arbejdet vbidere med idolemnet, hvor vi fortsatte arbejdet med vores persolige farvoritlister. Det er sjovt at se hvilke forskellige ting som vi hver især godt kan li'. Vi har også begyndt sammenspil, hvor vi blev opdelt i to hold. Det ene hold øvede sang og tekst, og det andet hold øvede rytmen til sangen. Vi mødtes og spillede sammen, og det lød bare helt super godt. Dagen sluttede med afslapningsøvelser.

Tirsdag:

Tirsdag var hele skolen til det årlige svømmestævne i Års sammen med mange af de andre specialskoler i området. Vi kørte allerede fra Limfjordsskolen før klokken 8. Heldigvis var  alle de elever, der skulle med fra start hurtige til at blive færdige. Da vi kom til Års og mødte gamle kammerater og lærere var gensynsglæden stor. Eleverne svømmede meget hurtigt, og det blev til rigtig flotte resultater. I løbet af formiddagen kom de elever, der ikke skulle svømme, med madpakker. De blev også og heppede på deres kammerater, og det gav nye kræfter til at svømme endnu hurtigere. I middagspausen var der mulighed for de allersejeste elever at hoppe i det udendørs bassin. Der var lige hugget et hul i isen ved trappen, hvor man kunne dyppe sig. Tænk, det er nu elever på Limfjordsskolen, der nu kan kalde sig VIKINGER!!! Alle konkurrencerne var afsluttede og medaljerne uddelt omkring kl. 14:30, hvorefter vi stolte og trætte kørte tilbage.

Onsdag:

Blev brugt på ren afslapning ovenpå svømmestævnet - hvilket gik helt fantastisk i gruppe 1, da alle deltagende elever fra gruppen kom hjem med medaljer. Super flot klaret! Imens nogle tog til kor, så gik ruten for resten af eleverne ned til Fakta, hvor der blev købt til popcorn, da den stod på film tilbage i klassen. Eleverne fik frit lov til at vælge en film på Netflix, og valget faldt på Far til fire - Onkel Sofus vender tilbage. Det var både sjovt, hyggeligt og afslappede at bruge dagen efter svømmestævnet med ren hygge på gruppe 1 skoleholdet. Over middag kastede vi os over Wii'en og iPads. Denne gang forsøgte vi os med en omgang boksning på Wii'en, det var både sjovt og faktisk også lidt hårdt med alle de skyggeboksningskampe.

Torsdag:

Torsdag var der botræning i gruppen. Denne torsdag blev det dog uden Lærer-Thomas, da han var sendt på kursus i Aalborg sammen med de fleste andre personale på skolen. Gruppe 1 drengene var i dagens anledning sammen med både Jane, Eleni og Karen, og der blev efter botræning og indkøb også tid til at bage en kage. Den smagte vist godt.

Fredag:

Fredag kunne vi igen ikke komme i svømmehallen, så det blev istedet til motion på skolenm. Her var nogle elever ude at spille fodbold, imens andre var i gymnastisalen og lave gymnastik og et helt tredje hold vare ude at gå en tur. Vi sluttede dagen af med rundstykker i gruppen, efterfulgt af morgensang i pyramiden og til slut ugebrev ovre i skolen samt et YouTube afsnit med ”Dude Perfect”.

Næste uge har vi "Uge Sex", hvor der er seksualundervisning på skemaet fra mandag til og med onsdag.

God weekend ønsker lærerne og eleverne fra gruppe 1.