Ugebrev - Uge 2 - Gruppe 112-01-2018 - 10:30

Tilbage efter juleferien! Vi starter ud med en emneuge omkring "god stil online", hvor vi bl.a. arbejder med brugen af mobiltelefoner, iPads etc.

Kære familie, venner, bekendte og andre læsere

Først og fremmest godt nytår til jer alle - her er vi kommet godt i gang med 2018 efter en dejlig juleferie.

Skoledel:

I denne uge har vi mandag, tirsdag og onsdag haft fælles emneuge, hvor overskriften har været "God stil online". Der er derfor blevet arbejdet på tværs af grupperne og linjerne, og eleverne har været inddelt i fire forskellige hold, som hver især har arbejdet med emnet på forskellig vis. Der er bl.a. blevet arbejdet med temaerne "Elektronik og adfærd" og "Kommunikation på nettet". Derudover har vi arbejdet med cases og lavet små rollespil, som blev fremvist fredag til morgensang. En anderledes uge med et spændende og relevant indhold.

Musiklinjen mødtes mandag over middag til en aktiv omgang ”musik og bevægelse”.  Nu havde vi siddet ned til det meste af dagen til ”God stil online”, så vi trængte til at bevæge os. Vi lærte bl.a. en ”rap-battle” hvor pigerne skulle synge mod drengene og omvendt… ”Vi’ de seje piger, hør’ nu hva vi siger…” Og ”Vi de seje drenge, hør hvor vi kan synge…”. Det var sjovt sådan at ”spille op til hinanden”. Tirsdag var vi meget trætte efter en koncentreret formiddag med God stil online, så der sang vi nogle sange omkring klaveret og lavede afspænding resten af tiden.

Fredag var det atter tid til svømmeundervisning, hvos vi nu træner mere målrettet mod svømmestævnet i Aars i begyndelsen af februar.

I næste uge skal alle elever "Med skolen i biografen" om tirsdagen. Denne gang går turen til Biografen i Nordkraft i Aalborg, hvor de skal se filmen "På toppen af verden". Thomas og Martin skal i praktik på henholdsvis Waar Savværk og skolen køkken fra mandag til og med onsdag - og torsdag for Martins vedkommende. Vi ønsker dem held og lykke og en rigtig god praktik.

God weekend ønsker personalet og eleverne fra gruppe 1.