Ugebrev - Uge 48 - Gruppe 101-12-2017 - 10:35

Linjeundervisning, maleri og afsked til Klaus

Kære familie, venner og bekendte

Mandag of tirsdag:

Friluftlinjen havde en stille og rolig mandag. Vi startede med at samle affald på morgengåturen, og om formiddagen tog vi på biblioteket for at låne en masse natur - og dyrebøger. Over middag blev der handlet ind til tirsdagens tur og arbejdet med opgaver i klassen.

Tirsdag tog vi på tur til Store Økssø i Rold skov. Her gik vi en dejlig frisk tur rundt om søen og nød naturen. Herefter var det tid til smør-selv frokost i skoven. Efter an masse frisk luft kørte vi retur til Limfjordsskolen.

Musiklinjen har gjort emnet omkring musicalen Rockulven færdigt, og nu er vi SÅ klar til at se forestillingen torsdag aften. Uhhhh (ulvehyl)…hvor vi glæder os! Derudover har vi begge dage haft øvning til julekoncerten d.7/12 på programmet. Musiklinjens elever skal fremføre en julesang med trommer, sang og bjælder til koncerten, så der skal øves meget. Det bliver spændende og vi glæder os!

Onsdag:

Døng, Anton og Gustav tog til kor i pyramiden, imens resten af os tog en længere gåtur. Efter formiddagspausen, da vi alle var samlet igen, kastede vi os over vores malerier igen. Nu havde vi endelig fået lavet vores motiver færdige på computeren, og nu var det tid til at få det på lærrederne. Vi brugte en overheadprojektor til at skyde vores motiver op, og sådan en gammel maskine har vi altså kun én af. Derfor måtte arbejdet arrangeres lidt som værksteder, da kun én elev kunne arbejde ad gangen. Imens lavede andre gaver til Klaus, som han skal have torsdag, hvor vi holder afskedsarrangement for ham i Pyramiden. Efter frokostpausen slog vi os sammen med nogle af eleverne fra gruppe 3, og her blev der også tid til en omgang Nintendo Wii, imens andre elever havde musik eller var i gymnastiksalen og spille hockey. Der blev også tid til en kort fægtekamp med kost, hvor Martin besejrede en af klasselokalets lamper ;)

Torsdag:

Torsdag var der bo-træning, men alligevel så dagen anderleds ud end den plejer, da vi skulle sige farvel til vores forstander Klaus, der har fået nyt job i Hjørring. Vi siger mange gange tak for den gode indsat her på Limfjordsskolen. Hele skolen fik sagt pænt farvel, koret sang et par sange og Klaus fik overrakt en masse afskedsgaver fra alle eleverne - Klaus kviterede med fælles spisning i pyramiden, hvor Klaus gav Pizza.

Fredag:

Fredag stod, traditionen tro, på svømmeundervisning. Her blev der endnu en gang svømmet en masse baner. Vi sluttede dagen af med rundstykker i gruppen, efterfulgt af morgensang i pyramiden og til slut ugebrev ovre i skolen samt et YouTube afsnit med ”Dude Perfect”.

Bodelen:

Tiden flyver afsted og snart er det jul.

Vi har i sidste uge klaret julegave indkøbene og efterfølgende spist frokost nede i byen.

Torsdag aften i sidste uge, var der fest. Temaet var eventyr af H.C. Andersen. Der kom en del gæster fra de omkring liggende bofællesskaber. Der blev danset, hygget og havde man lyst, kunne man deltage i et eventyr løb.

I løbet af denne uge har der været aftenskole, svømning og torsdag tog vi afsked med Klaus. Han gav pizza til frokost og heldigvis havde han købt rigeligt, så der også var til aftensmaden.

Torsdag aften var Anton og Thomas i klub Grif hvor vores tidligere lærer Rasmus skulle spille.

Gustav og Døng var med musiklinien på Ålborg teater og se Rockulven.

Christian og Martin hyggede hjemme på skolen.

På lørdag har vi juletur. Vi skal til julemarked i Ålborg inden vi skal i kongrescentret og se Ida og Rumpenisserne. Vi slutter af med aftensmad på café Luna.

Søndag står den på julebag.

God weekend ønsker personalet og eleverne fra gruppe 1.