ugebrev - uge - 40 - gruppe 106-10-2017 - 10:45

Efterår og æblehøst samt besøg hos AaB fodbold og den lille cykelistprøve ved betjent Lars

Mandag:

Mandag kørte vi ud i en have, hvor vi havde fået lov at plukke æbler. Poser og kurv blev hurtigt fyldt, og vi kunne køre videre på indkøb i Fakta. Vi nåede tilbage, så alle kunne nå at holde pause på skolen. Efter pausen blev der fordelt opgaver, og alle var super gode til at skrælle æbler, hakke mandler, blande og piske dejen. Til sidst blev alle æblerne puttet i dejen og kagen kom i ovnen inden frokost. Da vi havde overlap kunne vi nyde den nybagte og næsten sunde kage.

Tirsdag:

Tirsdag var helt særlig for nogle af eleverne, for efter morgensang drog hele gruppe 1 sammen med flere elever fra de andre grupper afsted til Aalborg for af besøge AaB fodbold. Gruppen som skulle til Aalborg, havde en aftale med AaB. Kl. 10.30 hvor Kristian fra AaBs administration tog imod os. Vi blev først vist rundt i klubhuset og kantinen, hvor AaB spillerne spiser morgenmad og frokost. Derefter skulle vi se Børge Bach huset, som er AaBs superliga holds bygning. Her er fitnesscenter, omklædningsrum, tøjdepot, filmrum og meget mere! På vej ud ad døren mødte vi lige Rasmus Würtz, som tog sig tid til en lille snak. Efter frokost så vi træningen. Det var vildt fedt, men vi begyndte hurtigt at forstå, hvorfor de ikke får scoret så mange mål i kampene... Efter træningen kom de fleste spillere og trænere hen for at skrive autografer og tage billeder med eleverne. Nogle spillede endda lidt fodbold med Thomas Augustinussen!

Onsdag:

Onsdag var dagen eleverne havde set frem til med besøg af Lars fra Løgstør politi og den lille cykelistprøve. Vi samledes i pyramiden, hvor Lars gennemgik, hvad der skulle være på en lovlig cykel, hvor efter eleverne skulle i gang med cykeltjek og cyklistprøve. Eleverne cyklede først en bane igennem på skolens område og herefter en tur rundt om skolen, hvor de skulle huske at give tegn i trafikken, som de har lært. Alle eleverne klarede prøven superflot og fik et Diplom overrakt af Lars som afslutning på dagen. Overmiddag var eleverne fordelt på værksteder.

Torsdag:

Torsdag var der bo-træning.

Fredag:

Fredag stod, traditionen tro, på svømmeundervisning. Her blev der endnu en gang svømmet en masse baner. Vi sluttede dagen af med rundstykker i gruppen, efterfulgt af morgensang i pyramiden og til slut ugebrev ovre i skolen samt et YouTube afsnit med ”Dude Perfect”.

God weekend ønsker lærerne og eleverne fra gruppe 1.