Ugebrev - uge 26 - gruppe 127-06-2019 - 11:49

Sidste uge i dette skoleår!

Kære Forældre.

Skoleåret er snart omme, og vi har i denne uge holdt en hyggelig afslutning sammen med gruppen i skole, vi har en fodbold- og vandkamp om torsdagen, og vi skal overrække kompetencebeviser til de afsluttede elver på fredag til dimmision.

Ugen startede med endnu to spændende emnedage i skolen mandag og tirsdag:

Mandag og tirsdag:

GUL HOLD (Marius, Martin, Oliver L., Kaspe, David) - havde en aftale med Åge fra Løgstør Fiskeriforening mandag formiddag, hvor vi skulle til Farsø Sø og fiske. Vi har investeret i 5 nye fiskestænger, som blev bragt med til søen sammen med alt det andet fiskegrej! Åge fik hurtigt samlet fiskestrængerne og lærte os, hvordan man monterer fiskehjulet, snørre, prop, krog og madding, og SÅ var hele holdet i gang. Det gik super godt, og Martin var den første der fik bid. Søen var fuld af små skaller, som ivrigt bed på krogen, vi valgte dog, at smide dem alle ud i søen igen, men det var en super god og lærerig oplevlese at være lystfisker.

Tirsdag skulle GUL HOLD samle op på alt den viden, eleverne havde fået i løbet af ugen. Der blev fremstillet plancher med billeder af fugleliv, planter og smådyr i og omkring Vildsted Sø. Vi sluttede dagen med en gå/cykeltur til fjorden, hvor der var mulighed for at få en kølig dukkert.

Orange hold (Oliver P., Niels, David Gr. 3 og Emilie) Mandag fik vi afsluttet emnet om cykling og trafiksikkerhed. Vi gennemgik færdselsreglerne endnu en gang, og fik cyklet nogle gode ture, hvor vi fik øvet det vi har lært. Tirsdag besluttede vi at lave en tur ud af huset. Vi tog derfor en tur i Aalborg zoo.

Onsdag:

Var sidste dag med gruppeundervisning i dette år. Derfor skulle vi selvfølgelig lave noget hyggeligt og socialt. Derblev blev vores lokale bytte ud med en bus, og så blev kursen sat mod Lærer-Thomas' kolonihavehus i Aalborg. Efter koret havde øvet på skolen kørte vi til Aalborg og Netto for at handle ind til frokost. Vi skulle nemlig grille. Der blev handlet flødekartofler, hvidløgsbrød, hakkebøffer og masser af forskellige pølser. En pakke is fik vi også råd til og juice til sommerdrinks.

I Kolonihaven stod Thomas' kæreste klar til at tage i mod os. Han lille hund Happy, blev også meget glad for at se alle gæsterne, og mon ikke han vidste, at der var god mulighed for at smage lidt af alt vores mad. Alle hjalp til med at dække bord, lave mad osv. Foruden det store ædegilde spillede vi også kongespil og spillede en masse spil på Thomas' Nintendo Wii U. Da klokken var 14 kørte vi retur til skolen. Det var en super hyggelig dag, og en rigtig god afslutning med gruppe 1 for i år - tak for et fantastisk år!

Torsdag:

Da det er sidste uge, blev personalet i gruppen enige om, at det nok var en god ide, hvis alle elverne havde botræning i dag og fik gjort rent og ryddet op på deres værelser, inden sommerferien kalder allerede dagen efter.

Kl. 15.00 mødtes vi ude på skolens grønne fællesareal. Her skulle den årlige fodbold afvikles. Eleverne mod personalet, som vist nok løb med sejeren sidste år. Så det er en flok sultne elever, der har en revanche til gode dette år. Efter kampen fortsætter vi striden. Denne gang er det med vand. Efter fodboldkapen er der nemlig stor vandkamp mod hinanden.Om aftenen er der afskedsfest for de elever, der skal rejse og sommerfest for resten.

Fredag:

Fredag mødtes vi kl. 8.30 i gruppen til en dejlig stor omgang fælles morgenmad med elever, pædagoger og lærer. Herefter stod den på den mere højtidelige dimissionsfest med forældre, hvor der blev holdt taler, sunget sange og givet huer på samt ønsket tillykke til afgangseleverne. Vi ønsker dem tillykke med deres STU og det allerbedste for fremtiden.

KH alt personalet i gruppe 1