Månedsbrev - Gruppe 3- juni - Bodel28-06-2019 - 12:00

Nyt fra gruppe 3

Torsdag d. 6. juni inviterede gruppe 1 til Hawaii fest, her på skolen. Her var der mulighed for at slappe af i et varmt vildmarksbad, komme en tur i sauna, samt nyde en sluch-ice eller en candyfloss. Vi sluttede festen af med grillpølser.

Torsdag d. 13. junivar nogle til Sølundfestival - se mere herop på hjemmesiden.

Lørdag d. 15. juni var nogle af eleverne til dyreskue i Løgstør. Der blev set på både heste, kører, kaniner og får. Nogle prøvede at hoppe på trampoliner, andre dansede til live musik i teltet. Om aften hyggede vi med slik og saft.

Torsdag d. 20. juni fik vi besøg af alle de nye elever og deres forældre, som skulle se skolen. Imens gik vi andre i Lanternen, for at se film. Vi så "Mystereiet om Hr. Link", efter filmen spiste vi aftensmad derovere.

Søndag d. 23. juni har vi holdt Sankt Hans her på skolen med bål og sang - der var også mulighed for at lave skumfiduser over bål.

Torsdag d. 27. juni sluttede vi traditionen tro skoleåret af med at holde sidste skoledag, med fodboldkamp, eleverne mod personalet, samt efterfølgende vandkamp. Om aften hold vi fest, hvor afgangeleverne blev fejret.

Nu står den på sommerlejre og efterfølgende sommerferie.

Vi glæder os til at tage godt i mod jer, i det nye skoleår.