Ugebrev - uge 18 - gruppe 403-05-2019 - 10:51

Tiden flyver afsted . . og nu er vi klar til studietur :-)

Kære forældre.

På alle linjer har der været travlhed med at få de sidste ting klar til studieturene i næste uge :-)

Spændende programmer ligger klar, pakkelister er lavet, kufferterne fundet frem og de fleste er pakket, udrejse og hjemrejse tidspunkter er på plads for den enkelte . . og alle glæder sig !!!

Kunst- og samfundslinjen har i denne uge hørt om Skagensmalerne Anna og Michael Ancher og de andre malere i Skagen for 150 år siden. Malerne skiltrede fiskernes barske liv og malede smukke motiver af menneskene og naturen i Skagen. Eleverne har lavet maleopgaver og kigget på forskellige billeder. Vi glæder os til besøget på Skagens Museum, hvor vi skal se de "virkelige" malerier. Og så skal vi have undervisning og lære at male som skagensmalerne!!

I fællesskab lavede vi i klassen en pakkeliste til studieturen og fik snakket rejsen igennem. Eleverne skal selv bære deres bagage til bussen/toget og til vores disstination, så man skal tænke sig om, når man pakker ;-) Vi har både mandag og tirsdag haft motion ude i det gode vejr. Og både Maja og Josefine fik fundet cyklerne frem efter deres vinterhi.

Friluftslinjen

Vi har brugt mandag og tirsdag på at forberede os til studieturen – der er blevet gennemgået program, snakket om værelsesfordeling og pladser i busserne mm. Derudover er der blevet bagt og lavet lækker mad til turen – vi kan nu se frem til at spise vores egne lækre pølsehorn, minnipizzaer og kødsovs.

Vi glæder os nu rigtig meget til mandag, hvor friluftslinjen triller på studietur.

Musiklinjen

Mandag lavede musiklinjen sangbøger til studieturen, så vi har nogle gode sange at synge sammen. Vi fik taget et fællesbillede af eleverne, hvor de stod med hjemmelavede navneskilte. Det blev mailet til musikholdet til lyngåskolen, så de lige kan se, hvem de får besøg af på tirsdag.

Over middag stod den på aktiviteter på multibanen og derefter afslapning i klassen.

Onsdag var alle pigerne til kor, hvor der nu arbejdes frem mod Sølund Festival optræden. Herefter arbejdede pigerne med faglige opgaver sammen med Karen. Til middag var hele skolen til fællesspisning i pyramiden, hvor Eva havde lavet lækker buffet . . det var rigtig hyggeligt :-)

Torsdag var der botræning i gruppen og fredag var vi til svømning og ridefys, som vi plejer. Vi havde ugebrevstime, hvor vi fik styr på det allersidste.

Nu ønsker vi jer en dejlig afslappet weekend :-)

I næste uge kommer der ingen ugebrev fra skolen!! I vil høre om studierturene til det kommende forældremøde d.29.maj. :-)

Mange hilsener fra skolen