Ugebrev - uge 18 - Gruppe 303-05-2019 - 10:30

En deeeeejlig uge!

I denne uge har vi lavet mange spændende ting:

Musiklinjen:

- Vi har forberedt studieturen

- Vi har lavet en overaskelse til én som har fødselsdag på studieturen

- Vi har taget et fællesbillede, som vi har sendt ned til en anden STU, som vi skal besøge på studieturen

- Vi har haft besøg af Jens, som skulle se hvad vi laver på musiklinjen

- Vi har lavet sambainstrumenterne færdige, så de kan komme med på studietur

- Vi har selvfølgelig også sunget og danset

Friluftslinjen:

Vi har forberedt studieturen, og eleverne har en studietursmappe med program og andre informationer

- Vi har set videoklip og billeder af de aktiviteter vi skal lave

- Vi har lavet mad som vi skal have med på studieturen. Der blev lavet både kødsovs, pølsehorn og pizzasnegle

Kunst- og samfundslinjen har i denne uge hørt om Skagensmalerne Anna og Michael Ancher og de andre malere i Skagen for 150 år siden. Malerne skiltrede fiskernes barske liv og malede smukke motiver af menneskene og naturen i Skagen. Eleverne har lavet maleopgaver og kigget på forskellige billeder. Vi glæder os til besøget på Skagens Museum, hvor vi skal se de "virkelge" malerier. Og så skal vi have undervisning og lære at male som skagensmalerne!!

I fællesskab lavede vi i klassen en pakkeliste til studieturen og fik snakket rejsen igennem. Eleverne skal selv bære deres bagage til bussen/toget og til vores disstination, så man skal tænke sig om, når man pakker ;-) Vi har både mandag og tirsdag haft motion ude i det gode vejr. Onsdag bagte Kasper Kækel lækre pirogger, sammen med Annemette, til studieturen :-)

Køkkenlinjen:

Hold 1 (Ditte og Maria) Mandag blev der pakket til studieturen og lavet program. Tirsdag forberedte vi det sidste til studieturen.

Hold 2 (Bastian, Niels og Oliver P.): Mandag blev der lavet burgere og opskrift hertil.

Tirsdag var vi igen på loftet. Vi er nu færdige med at hjælpe Eva ude i skolens store køkken, og vi derfor resten af skoleåret kun i vores "eget" lille køkken. Her testede vi én af de gamle retter, nemlig pizza retten. Det gik godt ud fra vores egne opskrifter, og nu føler vi os klar til at lave retterne igen i næste uge, når vi er på studietur. Her skal vi hver aften lave de retter, vi har haft øvet hver mandag på linjeholdet.

Resten af ugen i gruppen:

- Vi arbejdede videre med fyrtøjet, hvor vi begyndte at male de modeller vi har lavet

- Der har været kor

- Vi har dyrket massere af motion

- Nogen har været på arbejde i køkkenet

- Der har været botræning

- Nogle var på Vilsted Søgaard og ride

- Vi har været ude og svømme i Rønbjerg

- Vi afsluttede ugen med ugebrev og snakkede om næste ugers studieture

I ønskes alle en dejlig weekend!

Mvh alle i gruppe 3