Månedsbrev - Gruppe 3 - Marts - Bodel05-04-2019 - 12:00

Nyt fra Gruppe 3

Hermed et lille tilbageblik på Marts måned....

Som noget nyt er vi starte med at have fællesspisning i pyramiden den første onsdag i hver måned til frokost.

Uge 10

I weekenden , har vi været i Bigrafen for at se Vilde Rolf, efterfølgende var vi omkring pizzariaet, hvor vi tog pizza med hjem.

Uge 12

Vi haft bolcheaften i pyramiden, hvor rigtige mange elever havde meldt sig til - det var en god aften og der blev produceret mange lækre bolcher.

I weekenden har nogle elever været en  tur i Jysk for at købe pynt til gruppen, samt andre små mangler

Derudover så  har vi lavet påskepynt i gruppen. Her er der rigtigte blevet hygget, snakket , klippet og malet.

Uge 13

Mandag havde gruppe 1 inviteret os på vafler i pyramiden, da der var international vaffeldag.

Tirsdag var vi inviteret i Ranum Kollektiv, for at se Teater.

Torsdag var der nogle elever, som tog til Kandisbal i Lanternen, imens andre havde grillaften her hjemme.

D. 29/5 holder vi forældredag, så sæt X i kalenderen, nærmere informationer følger.