Månedsbrev - Gruppe 2 - Februar - Bodel06-03-2019 - 12:03

Månedsbrev i gruppe 2

Som noget nyt, vil vi forsøge os med at lave et månedsbrev, hvor vi fortæller lidt om måneden der er gået og samtidig orientere om hvad der skal ske fremadrettet i den kommende måned.

I løbet af en almindelig uge, har vi nogle faste fritidsaktiviteter, som eleverne har mulighed for at deltage i.

Vi har følgende aktiviteter:

Mandag:

kl. 15 er der dans

kl. 16 træner Limfjordsskolens idrætsforening floorball i vinterhalvåret og fodbold i sommerhalvåret.

Tirsdag:

Kl. 19-21.30 i vinterhalvåret er der aftenskole på Løgstør skole, for de elever, som har tilmeldt sig for perioden. Perioden er lige slut og starter igen op til efteråret.

Onsdag:

Kl. 16 er der mulighed for at komme til Rønbjerg feriecenter for at bade

kl. 20 er der elevmøde i grupperne. Det er en form for beboermøde, hvor eleverne har mulighed for at tage forskellige punkter op til drøftelse. Ligeledes er det også her vi orientere om arrangementer, rettigheder m.m. Kort fortalt, så er det her der tales om hvad der rør sig.

Torsdag:

Torsdagen er lidt en speciel dag, der bliver gruppen delt op i to, hvor den ene gruppe har bo undervisning over i skolen og den anden har botræning, hvor værelset for den store tur og vi går i byen og handler og får gjort praktiske ting.

Kl 19.30 er der Yoga

Lidt om måneden der er gået:

Lige op til vinterferien, var der maskebal i Skovsgård hvor temaet var bondebal og "High Five" spillede op til dans. I vinterferien var der to lejre for de elever der skulle blive på skolen, en i Ø Hurup og en i Harboøre, begge lejre er gået med en masse frisk havluft, cafeture og en masse hygge.

Grethe, vores nattevagt, er gået på pension, men hun bliver her som vikar. Vores nye nattevagt hedder Peter og er begyndt.

Weekenderne:

Weekenderne går med afslapning og massere af hygge, nogle weekender er der aktiviteter ud af huset, eksempelvis bowling og biograf, men ofte er ønsket fra eleverne at få slappet af og hygge sig med sine venner på de enkelte weekendhold. Fredag aften er lige nu X-Factor aften, hvor vi samles i stuen og hygger.