Ugebrev - Uge 9 - Gruppe 401-03-2019 - 10:52

Vi nyder hverdagen igen - skole - linjer - ridning - svømning og foråret der spirrer frem :-)

Kære forældre :-)

SKOLE:

Det er dejligt at være i gang med hverdagen igen. Dagene er blevet længere og vi nyder når solen bryder igennem . . .

Josefine har i denne uge været i praktik i FAKTA fra mandag-torsdag. Hun har haft mange forskellige arbejdsopgaver og har klaret det rigtig flot. Maja er startet på sin praktik i onsdags i Røde Kors butikken i Løgstør. Hun skal være der de næste 4 onsdage.

KUNST- og SAMFUNDSLINJEN(Maja og Josefine) har vi i denne uge afsluttet emnet om LIVSKVALITET. Mandag lavede eleverne deres collager, som de har præsenteret for hinanden. Vi har lavet linjens bud på hvad livskvalitet kan være . . !! På skolegangen har vi hængt de fine collager op, som I er velkommen til at kigge på. Tirsdag, var vi på en lille tur til den gamle Nibe arrest, som i dag er Historisk Museum. Her så vi den gamle Detention, hvor drukkenboltene blev smidt ind, hvis de havde lavet ballade. Vi så også billeder af nogle af de straffede, som var tyveknægte og voldsmænd. En kvinde havde stjålet tøj for 47 kr, hvilket svarer til 3000 kr idag. Hun kom i fængsel i 5 dage som straf! Da vi kom tilbage på skolen, lavede vi gymnastik i klassen, nogen gik tur og andre i gymnastiksalen, hvor der blev spillet håndbold. Vi sluttede af med afslapning i klassen.

Musiklinjen:(Hanna)

Vi har arbejdet med sammenspil, hvor vi spillede forskellige rytmiseringer til Hakina Matata.
Vi har øvet vores dans fra uge 7, og vi kunne stadig huske den

Vi har sunget og danset, og fundet nye sange til sangmappen.

Vi har haft afslapning og afspænding hvilket er en perfekt måde at slutte dagen på.

Mandag og tirsdag:

Friluftslinjen (Annika og Olivia)

Mandag havde vi forskellige ting på programmet. Der var nogle der hjalp til ude i skuret, hvor vi er ved at lave et fint værksted med arbejdspladser og en masse træværktøj. Derfor skulle der ryddes gevaldigt op og sættes op.

Imens nogle var i værkstedet, var der andre der gjorde klar til turen om tirsdagen. Der skulle købes ind og pakkes.

Tirsdag tog vi på tur til en shelterplads, hvor vi lavede mad over bål og sluttede af med at riste skumfiduser. Det var hyggeligt!

Onsdag var der gruppeundervisning, hvor pigerne arbejder med faglige opgaver efter strukturskemaet, således de kommer omkring forskellige aktiviteter i løbet af dagen. Holdet havde besøg af to lærerstuderende fra Aalborg UCN. Pigerne var gode til at fortælle om skolen. Over middag arbejdede pigerne med DIG, MIG og FÆLLESSKABET.

Torsdag skulle vi have været til ridning i Vildsted Søgård, men desværre var Bo blevet syg!! Derfor tog vi "jernhestene" på en skøn cykeltur langs fjorden til Fakta, hvor vi handlede ind, så vi kunne bage boller. Vi fik også sagt hej til Josefine, som var i praktik dernede. Over middag tog vi i Gr.4, hvor der skulle gøres rent. Annemette fik bagt boller og vi sluttede af med at hygge os med nybagte boller og varm kakao, uhm :-)

Fredag var der svømning i Rønbjerg, hvor vi svømmede motionssvømning. Vi skal snart til at tage svømmemærker, så koditionen skal være i top!!

Vi ønsker jer en skøn "foråragtig" weekend.

Mange hilsener

Lærere og elever Gr.4