Ugebrev - uge 7 - gruppe 415-02-2019 - 10:32

Vinterferie jubiii...!! Vi ønsker Caroline held og lykke fremover :-)

Kære Forældre

Skole

Mandag var Kunst og Samfund på besøg på KUNSTEN i Aalborg. Vi blev undervist af en dygtig kunstguide, som hed Nanna. Hun lærte os at gå på opdagelse i kunstværkerne, og vi lavede en collage, tegnede og farvelagde en AUTOMAT-tegning, og til sidst lavede vi en grøn ”HJERNE” ud af en bøjle og en masse grønne ting. Vi fik lov at spise madpakker i et kunstlokale, og derefter var vi på jagt efter detaljer i 10 kunstværker  rundt i udstillingen. Tirsdag arbejdede vi videre med den inspiration, vi havde fået på kunstbesøget om mandagen. Der blevet lavet nye automat-tegninger, og de blev vendt og drejet, farvelagt og udstillet på tavlen.

Friluftslinjen har i denne uge lært en masse om dyrene i Randers Regnskov. Tirsdag tog linjen på tur til Randers, hvor de kiggede på alle de flotte fugle, krokodiller, tropiske sommerfugle og en masse andre dyr.

På musiklinjen fik eleverne fremlagt og afsluttet deres disney-projekter. Hanna og Peter fortalte og spillede musik fra filmen FROST. De gik rigtigt godt.

Onsdag var gruppedag og startede med en sjov Kahoot til morgensang. Kahooten handlede om, hvad vi vidste om tingene i madlavning. Det var der rigtigt mange, der kunne svare på, så der var mange, der var tæt på at vinde. Een af vinderne blev Annika. Gevindsten var en flot opskriftsbog, som skal stå i gruppe 4, så alle kan bruge den. Til kor blev der øvet stemmer og sunget nogle dejlige sange. Og der var en, der var så heldig at få lov at sidde ned og lytte til en sang fra koret. I klassen blev der arbejdet godt med opgaverne.  Over middag var fys. aflyst, men det blev godt, for alle kunne være med til bevægelse og andre sjove opgaver om kropsbevidsthed. Skoledagen sluttede med afslapning til musik og massage.

Torsdag besluttede vi os for at være kreative :-) Vi lavede Pop-art billeder. Det er en sjov og eksperimenterende måde at arbejde med billedkunst på. Flere af pigerne valgte deres pop-idoler som motiv på billederne, som knap nok blev færdige . . .!! Kun Caroline fik sit billede med hjem, da hun har sidste skoledag på Limfjordsskolen fredag. Over middag lavede vi botræning i gruppe 4.

Fredag var der svømmeundervisning i Rønbjerg. Herefter morgensamling, hvor vi ønskede Caroline god vind fremover. Herefter gik vi i klassen hvor vi havde engelsk undervisning og ugebrev . . .og SÅ har vi ferie!!!

Bodel

HUSK - HUSK - HUSK; at give besked i gruppen om jeres unge mennesker har behov for tilbud i påske og Kristi Himmelfarts ferien.

Onsdag holdt Caroline afslutning i gruppe 4, hun havde inviteret os på pizzaria. Vi ønsker hende god vind fremover og glæder os til at komme ud og besøge hende på Sofiebo, Caroline flytter fredag den 15/2.

Torsdag så blev det tid til Maskebal, en dejlig aften med udklædning, god musik og gensyn med gamle venner.  Nu er vi også klar til at holde vinterferie.

Søndag den 24/2 er det Mette der tager imod i gruppen fra kl. 19.00

Rigtig god ferie til jer alle

Hilsen elever og personale Gr.4