< Tilbage

Ugebrev - Uge 7 - Gruppe 111-02-2019 - 10:17

Uge 7 

Kære Forældre og andre nysgerrige læsere


Mandag og tirsdag var der fuld gang i linjerne

 

Kunst og samfund:

Mandag var Kunst og Samfund på besøg på KUNSTEN i Aalborg. Vi blev undervist af en dygtig kunstguide, som hed Nanna. Hun lærte os at gå på opdagelse i kunstværkerne, og vi lavede en collage, tegnede og farvelagde en AUTOMAT-tegning, og til sidst lavede vi en grøn ”HJERNE” ud af en bøjle og en masse grønne ting. Vi fik lov at spise madpakker i et kunstlokale, og derefter var vi på jagt efter detaljer i 10 kunstværker  rundt i udstillingen.

Tirsdag arbejdede vi videre med den inspiration, vi havde fået på kunstbesøget om mandagen. Der blevet lavet nye automat-tegninger, og de blev vendt og drejet, farvelagt og udstillet på tavlen. 

 

Musiklinjen:
Mandag fremlage vi vores Disney-powerpoints for hinanden - de var rigtig flotte, og vi var gode til fortælle noget alle sammen. Vi øvede en pige/drenge-rap-battle, som vi lavede til morgensang tirsdag ("vi´de seje piger...)


Tirsdag havde vi AC som gæstelærer - hun er mega god til at danse, så hun skulle lære os nogle dansetrin til musikken fra Løvernes Konge. Det var rigtig sjovt,- og lidt svært ind i mellem. Heldigvis nåede vi også at synge startsangen sammen, og afspænding tilsidst begge dage. Sidstnævnte var godt nok tiltrængt tirsdag efter en hel dag med dans og bevægelse.


Køkken

Mandag- hold 1: arbejdede vi med Rodfrugter/grøntsager. Hvordan vokser de? Og hvad spiser vi fra de forskellige planter? Vi spillede vendespil med grønsager på tavlen. Over middag købte vi ind til en lækker grøntsagsjuice. I Brugsen fandt vi rigtig mange af de grøntsager, vi netop havde snakket om.

Mandag - hold 2 (Bastian, Niels og Oliver P.) Vi lavede lasagne for sidste gang. Vi er blevet super seje til at lave retten. Overmiddag gik vi en tur ned til vandet og talte om hvilken ret, vi nu skulle til at øve.

Tirsdag rengjorde vi alle de indkøbte grønsager og frugter. De blev snittet i små stykker, så de kunne komme i en juicemaskine. Det lignede drageblod… Vi serverede juicen for resten af skolen til overlap.


Friluftslinjen: 

I denne uge har vi været på tur til Randers Regnskov. Det var super spændende og en sjov tur. 

 

Onsdag: Halvdelen af holdet var til kor, imens de andre var på morgengåtur. Efterfølgende lavede vi faglige opgaver indtil middag. Over middag gik vi en tur på biblioteket.


Torsdag: Halvdelen havde botræning, imens den anden halvdel havde boundervisning, hvor vi arbejdede videre med vores ADL bøger.


Fredag: Vi var til svømning. Vi sluttede dagen af med at lave ugebrev.


God weekend ønskes I alle fra os i Gruppe 1

< Tilbage