Ugebrev - uge 6 - Gruppe 408-02-2019 - 10:43

Ugens højdepunkt - SVØMMESTÆVNE i AArs . . !!

Kære Forældre.

I denne uge har eleverne været på linjer en enkelt dag.Tirsdag var vi til svømmestævne i Aars, onsdag gruppeundervisning, torsdag botræning og fredag program som sædvanlig med svømning, engelsk og ugebrev.

Mandag formiddag havde Kunst og samfundslinjen besøg af to politimænd. Vi arbejder forsat med emnet om Livskvalitet og har snakkket om, hvorfor der er nogle der bliver kriminelle. Derfor havde vi inviteret politiet på besøg i undervisningen. De fortalte om deres arbejde med at hjælpe os alle med at holde ro og orden i Danmark, så vi alle kan være trygge. De svarede på elevernes spørgsmål, og de viste os deres politi-udstyr. Da de kørte afsted satte de blå blink på bilen og tændte udrykningsalarmen. Over middag var der gåtur, og vi lavede collager.

Tirsdag tog mange af Limfjordsskolens elever til svømmestævne i Aars. Fra Gr.4 deltog Josefine, Olivia, Maja og Hanna. De svømmede rigtig mange baner og kæmpede så sejt. Caroline og Annika kom kl.10 sammen med Liina. De havde medbragt madpakker og gode sager til alle svømmedeltagere. Det blev en dejlig dag og mange elever vendte hjem med flotte medaljer fra stævnet.

Onsdag fik vi besøg til morgensamling af Freja - som var en robot!! Hun kunne tale og danse!! Hendes "far" som havde udviklet hende fortalte eleverne lidt om, hvad man kunne bruge en robot til. Det var sjovt at hilse på en robot, som måske kan hjælpe os med mange ting i fremtiden!! Herefter var der kor og undervisning resten af dagen. Herefter var der kor, og før frokost arbejdede pigerne med deres individuelle opgaver. Der var fys. for de tre piger, som plejer at gå til fys., men denne dag skulle Olivia også med. De to piger, som var tilbage arbejdede med bevægelse og lærte hvordan man siger Goddag/Hej i andre lande.

I næste uge tager Kunst- og samfundslinjen til Aalborg mandag, hvor vi skal have undervisning på KUNSTEN i Aalborg.

Friluftslinjen tager til Randers Regnskov på tirsdag.

Bodel

HURRA til Hanna hun fyldte 20 år tirsdag den 29. februar. Hun lavede Chilli Con Carne til gruppen og der var også pandekager til dessert.

Pigerne har gennem længere tid cyklet på motionscyklen, 30 minutter har givet en smiley. Fredag var det tid for cykelsurprice som var en tur til Viborg trampolinpark, det var en rigtig dejlig eftermiddag. Lørdag var vi inviteret hjem til Hannas forældre for at fejre hendes fødselsdag. Vi havde nogle rigtige hyggelige timer og fik hilst på Hannas hund og kat. Hanna havde bestemt at hun gerne ville have mexikanske pandekager, nachos med det hele og chokolade kage, det var rigtig lækkert. Hanna fik gaver bla et nyt spil og en dåse flødeskum, vi aftalte at det skulle vi prøve mandag. Søndag sov de fleste længe og vi havde en afslapningsdag med en gå tur til havnen.

Mandag havde vi besøg af Maja grp 3 og Peter grp 2 de kom og spiste aftensmad sammen med os. Senere på aftenen fandt Hanna sit nye spil og flødeskum frem og så fik vi det prøvet. Alle der deltog fik flødeskum klasket i hovedet flere gange. Peter var dog så hurtig at han næsten nåede at flytte hovedet når armen med flødeskum på blev udløst. Der måtte pudses nogle briller da vi var færdige men sjovt var det.

Vi oplever at alle i gruppe 4 har meget fokus på at der er nogen der skal rejse til sommer. Det er naturligt noget der fylder meget, det er en stor forandring og det er svært når man ikke helt ved hvad der skal ske. Der er bundet meget energi og overskud i at tænke på det der skal ske i fremtiden og vi vil gerne, at de bruger deres energi på at være i nuet, i de aktiviteter og den læring der sker her og nu.  Vi vil efter vinterferien være ekstra opmærksomme på at flytte det fokus.

Vi har fået ny studerende i gruppe 4, hun hedder Matilde og læser til pædagog på UCN. Hun var på besøg 2 dage i uge 5 og hendes praktik er fra 4. februar til 22. marts.

OBS-OBS-OBS

Fremover vil der være personale i gruppen fra kl. 19.00 de søndage hvor eleverne kommer retur fra weekend hjemme. Vil I gerne komme tidligere så vil vi gerne I giver besked fredag inden kl. 12.00.

På søndag er det Lotte der tager imod i gruppen.

I ønskes en god weekend.

Mvh. personale og elever gr.4