Ugebrev - uge 6 - gruppe 208-02-2019 - 10:38

En uge fuld af sejre og medaljer....

Kære familie, venner og bekendte

Så kom vi til endnu en fredag, og vi kan igen se tilbage på en god skoleuge her i gruppe 2.

Mandag var der linjeundervisning - og Pelle kom tilbage i højt humør. Han har været hjemme den sidste uge og gensynsglæden var stor.

Kunst og Samfundslinjen:

Mandag formiddag havde Kunst og samfundslinjen besøg af to politimænd. De fortalte om deres arbejde med at hjælpe os alle med at holde ro og orden i Danmark, så vi alle kan være trygge. De svarede på elevernes spørgsmål, og de viste os deres politi-udstyr. Da de kørte afsted satte de blå blink på bilen og tændte udrykningsalarmen. Over middag var der gåtur og vi lavede collager.

Friluftslinjen:

Er næsten færdig med vores genbrugsprojekter

Motion i gymnastiksalen

Så dokumentar om børn i andre lande

Spillede spil.

Køkkenlinjen:

Lavede en quiz

Lavede Kahoot

Musiklinjen:

Så noget af en Disneyfilm

Freya tegnede

Aslapning og afspænding

Tirsdag var det årlige svømmestævne i Aars svømmehal, som Vestermarkskolen afholder. Der var 8 svømmere fra gruppe 2 - resten var på skolen og havde en rigtig hyggelig dag. Her så vi bl.a. Ronja Røverdatter og lavede efterfølgende motion.

Alle svømmerne ydede deres aller bedste - og en del tog også udfordringen op og hoppede en tur i det iskolde vand i det udendørs bassin. Puha - nogle seje vikinger!

Både svømmere og ikke-svømmere havde fortjent medaljer den dag, så det blev en stor medaljefest... :-)

Onsdag:

Kor

Volleyball, håndbold og basketball i gymnastiksalen

Skoleopgaver (dansk, engelsk, matematik, læsning osv.)

Ultra nyt Appen.

Torsdag:

Boundervisning havde sidste gang med pengekendskab.

Freya var til svømning i Slette Strand.

Fredag:

Svømmeundervisning

Ridefysioterapi

Freya var til sans og motorik sammen med Ylle.

Pelle spillede basketball.

Ha en rigtig god weekend.

Mange hilsner fra elever og lærere i gruppe 2