Ugebrev - uge 6 - gruppe 108-02-2019 - 11:00

Svømmestævnet gav meget metal til svømmedrengene fra gruppe 1{#emotions_dlg.cool}

Kære forældre og andre nysgerrige læsere

Mandag der fuld gang i linjerne:

Køkkenlinjen: Hold 1 (Maria, Simon, Marius, Tilde og Ditte) gjorde opskrifterne færdige, så de var klar til at overrække til de andre grupper ved morgensang. Hold 2 (Bastian, Oliver P. og Niels) fortsatte deres faste rutine, hvor de øver at lave lasagne. Efterfølgende lavede vi sammen en quiz til de andre elever på køkkenlinjen med meget af det, vi har lært indtil videre. Da de havde ”bestået” den lavede vi den om til en kahoot. Her gælder det både om at svare rigtig og hurtigst. Det var så sjovt, at vi blev nødt til at prøve nogle flere kahooter. Køkkenlinjens egen kahoot vil vi prøve at lave med resten af skolen for at se, om de kan svare rigtigt

Kunst- og samfundslinjen: Mandag formiddag havde Kunst og samfundslinjen besøg af to politimænd. De fortalte om deres arbejde med at hjælpe os alle med at holde ro og orden i Danmark, så vi alle kan være trygge. De svarede på elevernes spørgsmål, og de viste os deres politi-udstyr. Da de kørte afsted satte de blå blink på bilen og tændte udrykningsalarmen. Over middag var der gåtur og vi lavede collager.

Musiklinjen: Linjen arbejdede videre med Disneytemaet. Linjen arbejdede også på PC, hvor de arbejde med Disneyfilmen Viana. Over middag så vi Pocahontasfilmen.

Friluftslinjen: Linjen færdiggjorde deres skraldekunst, hvor Anton blev færdig med sin skraldeflyver. Anton arbejde også på pc.

Tirsdag: Kasper, Oliver P. og Marius var hjemme på skolen, hvor de var sammen med resten af de elever, der ikke skulle deltge i svømmestævnet.

Resten af gruppen var alle klar, spændte og en lille smule nervøse op til det store stævne. Det er en (meget) stolt lærer, der nu kan fortælle, at alle elver fra gruppe 1 ikke bare klarede det godt, men de klarede det rigtig, rigtig godt! Alle elever vandt medaljer i hver af deres discipliner, og nogle vandt endda flere medaljer. Højdepunktet på stævnet må dog nok være, da begge vores to stafethold vandt guld i henholdsvis A- og B-rækken! Her blev der samarbejdet, heppet og virkelig kørt på, og man kune se, hvordan de mange fredagstræninger gav pote - tillykke med guldet, drenge! En virkelig flot indsats!

Se ugebrevet "Se stemningsbilleder fra et fantastisk svømmestævne" hvor alle billederne fra svømmestævnet ligger.

Onsdag: Halvdelen af holdet var til kor, imens de andre var på morgengåtur. Efterfølgende lavede vi faglige opgaver indtil middag. Over middag lavede vi klassen om til en biograf. Her satte vi Olsen Banden på, og så var det tid til lidt afslapning ovenpå svømmestævnet i går..

Torsdag: Oliver L., David, Simon, Thomas og Kasper havde botræning, imens Oliver P., Martin, Marius og Anton havde boundervisning, hvor vi arbejdede videre med vores ADL bøger.

Fredag: Vi var til svømning. Vi sluttede dagen af med at lave ugebrev og snakke om næste uges program, der nu igen ligner den normale struktur, som vi kender.

God weekend ønskes I alle fra os i Gruppe 1