Ugebrev - uge 5 - gruppe 101-02-2019 - 11:01

Så kom vinteren med sne og kulde

Kære forældre og andre nysgerrige læsere

Mandag der fuld gang i linjerne

Køkkenlinje: Hold 1 (Marius, Ditte, Maria, Simon & Tilde)

• Hold 1 (Maria, Ditte, Marius, Simon) arbejdede videre med at lave fotoopskrifter. De blev printet og lamineret, så nu har vi både opskrifter på koldskål, kammerjunker og knækbrød.
  • Vi var også ude og nyde det dejlige sne. Der blev kastet mange snebolde.

Køkkenlinje: Hold 2 (Bastian, Oliver P., og Niels)

• Hold 2 hjalp til i det store køkken, hvor de var med til at forberede og lave frokosten til hele skolen.
  • over middag var vi ude t gå en tur.

Friluftlinjen:

• Vi nød snevejret mandag og tog os tid til sneboldkamp/leg på morgengåturen.

• Vi arbejdede videre med vores genbrugsprojekter, og nogle er allerede gået i gang med deres projekt nummer 2.

Musiklinjen:

• Vi fortsatte vores Disney-emne og arbejdede i små grupper med hver vores Disney historie og film - Hver gruppe laver en Power-Point med med billeder, musikvideo og tekst.
  • Startsangen og 2 sange fra sang/dansemappen. Mille fik lov til at vælge, da det er sidste dag for hende på musiklinjen.
  • Skulle have set ”Løvernes konge” men elektronikken svigtede, så vi så i stedet Disney-filmen ”Pocahontas”.

Kunst- og samfundslinjen:

Vi arbejdede med opgaver relateret til vores besøg på ARoS museum i sidste uge. På ARoS havde vi iagttaget mange interessante kunstværker og nu skulle vi kigge lidt nærmere på værkerne herhjemme i klassen. Et af billederne var et maleri fra slutningen af 1800-tallet, som forestillede Udvandringen til Amerika. Vi snakkede meget om, hvorfor hver 10.dansker forlod Danmark i håb om at skabe sig en bedre tilværelse i USA.

Over middag forberedte vi eleverne på, at vi i næste uge får besøg at Lars fra Løgstør Politi. Vi skal snakke med Lars om kriminalitet og hvad årsagen kan være til at nogle ender i kriminalitet.

Tirsdag: var denne uge ikke en helt almindelig linjedag, da skolen i stedet var afsted med "Skolen i biografen" (untagen gruppe 4). Vi så filmen, der hedder: Nabospionen. Det var en god tegnefilm, og da vi kom hjem, fik vi frokost og pause, derefter lavede vi en Kahoot om filmen til resten af skolen.

Onsdag: Halvdelen af holdet var til kor, imens de andre var på morgengåtur. Efterfølgende lavede vi faglige opgaver indtil middag. Over middag lavede vi lidt motion i form af en gåtur i det friske vintervejr. Turen gik til biblioteket, hvor vi skulle aflevere en bog.

Torsdag: Oliver P., Martin, Marius og Anton havde botræning, imens Oliver L., David, og Kasper havde boundervisning, hvor vi arbejdede videre med vores ADL bøger. Simon og Thomas var i kkkenet og hjælpe Heidi med frokosten.

Fredag: Vi var til svømning, hvor vi trænede en sidste gang inden vi skal til svømmestævnet tirsdag i næste uge - det bliver en super fed dag, og det bliver meget spændende, om vi får metal med hjem! Vi sluttede dagen af med at lave ugebrev og snakke om næste uges program, og netop svømmestævnet.

God weekend ønskes I alle fra os i Gruppe 1