Ugebrev - uge 51 - Gruppe 421-12-2018 - 13:00

Gædelig jul og godt nytår.

Kære Forældre og familier.

Skole

Mandag var koret ude at optræde på Læringscenter Himmerland. De var rigtig glade for koncerten. Koret fik sodavand og flødeboller som tak :-)

Kunst- og samfundslinjen har arbejdet hårdt for at blive færdige med de store GRAFFITI billeder. De er blevet SÅ flotte!! Torsdag morgen blev de ved Oles hjælp hængt op og afsløret. Vi havde inviteret alle skolens elever og personale til FERNISERING :-)

På Friluftslinjen har de også haft travlt med at færdiggøre de sidste projektet inden jul.

Onsdag var vi til kor for sidste gang før jul. Vi så video fra julekoncerten i kirken. Herefter arbejdede vi med almindelige skoleopgaver, og over middag var nogen til Fys. og vi andre gjorde klar til torsdagens afsløring af Graffiti-kunstværkerne.

Torsdag startede med morgensang og FERNISERING uden for gr.1 hvor vi fik champange og pop-corn. Derefter gik gr.4 i klassen og arbejdede med danskfaglige juleopgaver. Over middag havde pigerne fået til opgave at pynte skolens juletræ i pyramiden. I år skulle vi nemlig danse om juletræ til julefesten.

Om eftermiddagen var alle samlet til bankospil og julehygge. Kl.17.30 var der julemiddag og disco.

Så nu er alle klar til en elfortjent juleferie.

Bodel

Mandag var klub dag og Carolines tur til at tilrettelægge hvad vi skulle have til aften og hvilken aktivitet vi skulle lave. Vi fik dejlige boller med serrano skine, pesto, rucula m.m. Kl. 19.00 tog vi på besøg i Ranum på Kollektivet, hvor vi fik kaffe, det var rigtig hyggeligt.

Tirsdag var juleafslutning på aftenskolen og onsdag var vi i Rønbjerg og svømme. Torsdag startede vi med bankospil kl. 15.00, med alle de pakker gruppe 4 har købt ind og pakket ind. Efter banko spillet læste Mogens julehistorie ved pejsen for dem der havde lyst til det. Vi samledes i pyramiden hvor vi fik dejlig julemiddag og inden ris alamanden dansede vi om jule træ og sang "Nu det jul igen" gennem hele skolen. Bagefter var der juledisco til vi ikke orkede mere og kørte hjem til gruppe 4.

Fredag sov vi længe, spiste brunch, fik pakket tasker og gjort klar til at tage hjem på juleferie.

Onsdag den 2. januar er det Pia der tager i mod i gruppen fra kl. 17.30.

Vi ønsker jer alle en glædelig jul og et godt nytår. Vi glæder os til mange nye oplevelser i det nye år.

Mange julehilsner fra