Ugebrev - Uge 49 - Gruppe 307-12-2018 - 10:16

Så var der endelig julekoncert

Kære alle

Så kom ugen hvor vi skulle afholde julekoncert. Hold op hvor var vi spændte heeele ugen. Men først havde vi linjedage og var på nissejagt.

Køkkenlinjen

Mandag: Besøg hos Anne-Louise for at se køerne, hvordan de bor, hvad de spiser, og hvordan de bliver malket. Vi så også traktorer, heste, høns og hundene

Over middag: Vi så videre på ”Tyren Ferdinand”

Tirsdag: Bastian, Niels og Oliver var i køkkenet og lave frugtsalat til dessert

Tilde, Maria Marius og Ditte lavede bogen om koen færdig.

Over middag så vi ”Dyrene på landet”, optaget hos Anne-Louise + slutningen af ”Tyren Ferdinand”

Musiklinjen:

-        Mandag har vi været i 4sound for at udforske musikinstrumenter, og vi har investeret i nye drumpads, og de er mega fede

-        Vi har øvet til julekoncerten

-        Vi har set julemusikfilmen "Et Juleeventyr"

-        Vi har haft generalprøve til årets store julekoncert i Løgstør kirke

Friluftlinjen:

Mandag blev der igen arbejdet med træ om formiddagen. Over middag var nogle aktive i gymnastiksalen, mens andre arbejdede videre med deres træprojekter.

Tirsdag var vi på tur om formiddagen til Rønbjerg, hvor vi skulle udfordre os selv på forhindringsbanen. Derefter kørte vi en tur til Ertebølle for at se ud over Limfjorden i det vilde blæsevejr.

Over middag var det tid til juleværksted, hvor der bl.a. blev lavet julehjerter og stjerner.

Onsdag:

Klassen kørte i bus til Aars fra morgenstunden. Vi skulle besøge Vesthimmerlands Museum, hvor der var en spændende nissejagt. Vi skulle tælle hvor mange nissehuer der gemte sig på museet og der var over 100. Vi hørte også en julehistorie og fandt forskellige dyr i grantræerne. Det var en rigtig god tur.

Torsdag:

Vi øvede i kirken til julekoncert og lavede botræning, og om aftenen afholdte vi en fantastisk kanon gigantisk god julekoncert i en fyldt Løgstør kirke.

Fredag var vi trætte, men klarede alligevel svømning og ugebrev.

Rigtig weekend.

Hilsen elever og personale fra gruppe 3.

Bodel:

Pr. 1/12-18 har vi fået et nyt ansigt i gruppe. Det er Morten, som læser til pædagog. Han skal være i praktik i gruppe 3 i et halv år.

I weekenden var vi til Julestue hos Eva.  Det var rigtigt hyggeligt, og vi fik nogle fine juledekroationer med hjem til gruppen. Vi fik også æbelskiver og hilst på hendes hund.

Med hensyn til vinterferien i uge 8, så vil vi minde om, at der er tilbagemelding senest d. 4/1-19, men hvis i allerede, ved det nu, vil vi gren høre fra jer.

På søndag er det Karina og Christian som tager imod.