Ugebrev - uge 46 - Gruppe. 416-11-2018 - 10:35

Så fløj endnu en uge . . !!

Kære forældre.

Skole:

I denne uge har Gruppe 4 arbejdet på linjerne mandag og tirsdag. Mandag over middag var der dog besøg fra Ranum, som optrådte med deres rockbands! Der var gang i den, og nogle elever fik danset lidt til musikken.

Kunst- og samfundslinjen starter vi dagen med en kort gåtur. Herefter lytter vi til nyheder på Ultra Nyt og udveksler holdninger indbyrdes om de aktuelle emner. Efter 10-pausen arbejder eleverne videre med at eksperimentere med Graffiti bogstaver og mere personlige interesser og holdninger begynder at titte frem i elevernes billeder. Eleverne er meget optaget af arbejdet, og det er en fornøjelse at iagttage deres engagement.

Tirsdag fortalte Karen om Graffiti-kulturens oprindelse. Vi så eksempler på ulovlig graffiti og så en kort film om en gruppe graffiti malere, som maler ulovlig graffiti og derved laver hærværk. Vi drøftede efterfølgende filmens indhold, og alle elever er enige om, at det skal man selvfølgelig ikke gøre!

Musiklinjen -

Vi har øvet julesange til den store guldmedalje. De der havde lyst har prøvet at synge i mikrofon. Og vi har danset og sunget en masse.

Friluftslinjen -

Vi har arbejdet videre på navneskiltene

• Der er blevet hamret, savet, skruet og brændt i værkstedet

• Vi var til koncert og hører Ranum spille musik

• Tirsdag tog vi en tur til Rebild bakker

• Vi gik en tur på 3,6 km i bakkerne

• Vi gik på rigtigt mange trapper, så Ravnkilde, får og flot natur

• Vi nød madpakkerne i det fri og slap heldigvis for regnvejr

I onsdags arbejdede pigerne med faglige opgaver i klassen sammen med Karen, Liina og Majken.

Torsdag var der bo-træning i gruppen, hvor alle fik gjort rent på deres værelser.

Torsdag eftermiddag var Olivia til ridning. Og om aftenen deltog Annika, Maja, Josefine og Hanna i Yoga undervisning sammen med Liina.

Fredag var der høj aktivitet i svømmehallen. Vi skal tage tider, da eleverne skal meldes til svømmestævnet i Års, som løber af staben i februar.

Vi ønsker jer alle en rigtig god weekend

Mange hilsener fra Gruppe 4