Ugebrev - uge 45 - gruppe 406-11-2018 - 11:33

Spændende med de nye linjer . . !!

Kære Forældre.

Så gik uge 45 også, og vi er efterhånden ved at falde godt til på vores nye linjehold. Det kører derudaf, og det er altid spændende at høre om de forskellige linjers oplevelser og projekter.

Mandag og tirsdag var vi på linjer:

Kunst og Samfund:

På Kunst- og samfundslinjen har vi holdt kursus i at designe Graffiti bogstaver. Alle elever, har skrevet deres eget navn, lært at lave skygger, rammer og efekter i billedet. Vi har også snakket om farvernes betydning. Komplimentærfarverne bruger man, når der skal "pang på". Eleverne er nu i gang med at eksperimenter med egne ideer, og omsætte ideerne til Graffiti kunst. Super kreative unge mennesker . . year!!

Musiklinjen:

- øvet juleange

- Øvet rytmer og spillet på trommer

- Gætte lyde med bind for øjnene

- Plakaten til julekoncerten er lavet og klar til at blive hængt op (den er lagt på Limfjordsskolens hjemmeside ;-))

Friluftslinjen:

- har været på fuglekiggetur til Vejlerne, hvor vi så gæs, ænder og svaner

- ved Vejlerne var der "pip på toiletterne"

- har været på Thorup Strand for at se på fiskekuttere.

- Vi mødte en af "Gutterne fra Kutterne"

- Vi kastede sten i vandet

Køkkenlinjen:

- bagt pølsehorn og pizzasnegle til hattefesten

- har hjulpet Eva i det store køkken

- har arbejdet med "koen", lavet smør og flødeskum

Onsdag var vi til kor, hvor vi er begyndt at øve til årets julekoncert d. 6. december. Vi arbejdede også med opgaver, og efter frokost var nogen til fys. og de andre var ude at finde pil til at lave noget pynt af.

Torsdag havde vi undervisning på Valmuevej, hvor vi bl.a. samarbejdede omkring frokosten. Vi lavede indkøbsseddel, handlede ind og tilberedte pitabrød. Vores faste opgaver ( støvsuge, tørre støv af mv.)omkring fællesarealerne blev også gjort.

Torsdag aften var der stor "Hattefest" på Limfjordsskolen, hvor der også kom mange gæster udefra. Der var god musik, diskotek med lys og røg, snaks, bar osv. Alt i alt en festlig aften med gang i den.

På mandag skal vi til koncert, da der kommer et band og giver koncert for os i gymnastiksalen. Det bliver fedt.

Vi ønsker jer alle en rigtig god weekend. Vi glæder os til endnu en spændende uge i næste uge.

Mange hilsner og ønsker om en god weekend

Alle i Gruppe 4