Mød volontørerne

Logan fra CanadaLogan fra CanadaHej!
Mit navn er Logan og jeg er tredive år gammel.
Jeg kommer fra en ret lille landsby i det vestlige Canada, den hedder McBride. Før jeg kom til Limfjordsskolen, har jeg arbejdet som flyvmekaniker. I de sidste tre år har jeg boede i Tyskland sammen med min kone. Jeg er meget glad for at have mulighed for at arbejde på skolen som volontør.
Hver dag er anderledes og jeg oplever mange spændende ting.
I min fritid kan jeg godt lide at lære sprog, at rejse og at lave mad. Når jeg er færdig her i Løgstør, skal jeg studere for at blive uddannelsesassistent.

Liina fra EstlandLiina fra EstlandHej!
Jeg hedder Liina Selgis og jeg er 30 år gammel. Jeg kommer fra Tallinn, Estland. Jeg har studeret for at blive en specialundervisningslærer og jeg har arbejdet med mennesker med særlige behov i mange år. Jeg har altid ønsket at gøre frivilligt arbejde. Jeg valgte Danmark for at se det højtværdige sociale system og at hvile lidt fra arbejde og studier. På Limfjordsskolen hjælper jeg personale og eleverne med forskellige opgaver. Torsdag aften leder jeg en yoga-lektion for eleverne, hvor vi snakker, lave yoga og spiller yoga-spil.
Jeg elsker at lave mange forskellige ting i fritiden. Jeg elsker at øve yoga og læse bøger. Jeg tror, at man kan kalde mig en ”book-nerd” ?? Jeg kan godt lide sport, bruge tid udenfor og nyder kunst og kultur. Selvfølgelig rejser og møde nye mennesker. Mit ophold på Limfjordsskolen og i Danmark har været fantastisk, denne skole er fuld af glæde og positivitet. Og så nyder jeg rundstykker med pålægschokolade, risalamand, saltet mandler og vinterbadning. Jeg er blevet en sand dansker! ??

Elven fra FrankrigElven fra FrankrigHej ! Bonjour !
Jeg hedder Elven og jeg er 22 år gammel.
Jeg kommer fra Frankrig. Jeg voksede op i Dijon, en by (stor som Aalborg) som ligger i Bourgogne. Der, har vi en masse ost, vin og sennep. Dejligt!
Før Limfjordsskolen, studerede jeg et år sygeplejerske på et sygehus, og så 3 år biologi på universitetet. Mens den uddannelse, jeg har gjort flere praktikker på skoler. Jeg observerede og hjalp lærere. Jeg har også været volontør flere år med autister og ældre. Alle disse oplevelser fik mig at vælge et volontør program i sociale og handicapmiljøet. Sådan kom jeg til Limfjordsskolen!
Og, hvorfor Danmark? Fordi min familie kommer fra Helsinborg, i Sverige. Scandinavien har altid været en stor interesse.
I min fritid, elsker jeg at slappe af og hygge mig Det betyder at læse, skrive, se film og serier, lave mad… Jeg elskerogså at være udenfor, at løbe, vandreture og møde mine venner. Min mor er musiker, derfor kan jeg lidt musik og opera. I år, er jeg startet til klaver.
På Limfjordsskolen, hjælper jeg lærer og pædagoger. Jeg arbejder i skolen 3 dage om ugen, og i bodelen 2 dage om ugen. Derfor, har jeg mulighed for at prøve og deltage i mange ting, som lektionerne, danse tid, fodbold, svømning, hygge om lørdagen. Jeg får også lov til at organisere mine egne projekter. For eksempel, startede vi i år en korrespondance med en fransk klasse. Det er meget interessant.
Siden jeg begyndte her, for 7 måneder siden, glæder jeg mig hver dag til at møde alle elever og at arbejde sammen med dem. Jeg er sikker på, at denne oplevelse vil være unik og gavnlig for mig.
Tak til alle! ??