Mød volontørerne

Jeg hedder Eleni Gkotsika og jeg er 27 år.
Jeg kommer fra Thessaloniki i Grækenland, hvor jeg har læst “kreativ aktivitet og udtryk i indskolingen”.
I min fritid kan jeg lide at cykle, se og spille teater, kunsthåndværk og selvfølgelig at rejse.
Jeg har i flere år arbejdet i børnehaver samtidig med at jeg har været frivillig I handicaporganisationer. Jeg besluttede, at jeg gerne ville opleve Danmark og det danske samfund og dets måde at fungere på. Jeg er klar til at undersøge og udforske alt det nye, som jeg er sikker på at jeg vil kunne bruge, når jeg kommer hjem igen.
Jeg er meget glad for at kunne være her hos jer!

My name is Eleni Gkotsika and I am 27 years old. I come from Greece and specifically from Thessaloniki. I have studied pre-schooling of creation and expression activities. In my free time I get used to cycling, watch theater plays and participate, I adore handcrafted constructions and of course, as most people can’t imagine my life without traveling! I worked for several years in public kindergartens, main while I also voluntarily participated in institutions that accommodate people with special needs. I decided to come to live this experience in Denmark, knowing the efforts and progress made by this community of people that have set up a highly organizational and functional system. I am ready to explore and discover new things that I will surely use when I come back my country. I am really glad and happy to be here with you.

Hej, jeg hedder Martina Straif og jeg er 23 år.
Jeg kommer fra Østrig, nærmere betegnet en lille landsby der hedder Brixen im Thale, som ligger midt i de tyrolske bjerge.
I min fritid kan jeg lide at stå på ski, tage på hike og cykle i bjergene. Jeg er også glad for at spille saxophon og læse.
Så hvordan endte en østrigsk "bjerg-pige" i Danmark?
Efter at have uddannet mig i socialt arbejde i Østrig, ville jeg gerne have noget erfaring og gerne i et andet land - og især i Nordeuropa.
Så så jeg muligheden for at komme til Limfjordsskolen, søgte og nu er jeg her! Jeg glæder mig til tiden her i Løgstør. Jeg håber, at jeg får mange gode oplevelser, nye venner og masser af sjov!

Hi, my name is Martina Straif and I'm 23 years old. I come from Austria, to be more precise from a small village called Brixen im Thale which lies in the middle of the tyrolean mountains. In my free time I like to go skiing, hiking and mountainbiking. I also enjoy playing the saxophone and reading books. So why a “mountain-girl“ like me ended up in flat Denmark?
After finishing a school for social work in Austria I wanted to gain more experience and decided to realize this in a foreign country, particularly one in the north of Europe. I found the announcement of Limfjordsskolen, applied for it and here I am.
I'm looking forward to a great time here in Løgstør. I hope it will be full of different experiences, new friends and a lot of fun.