Ugebrev - uge 41 - Grønt hold11-10-2019 - 10:00

Efterårsferien står for døren......

Kære læsere

Så er det ved at være ferietid.

I denne sidste uge op til en kærkommen efterårsferie, har der som altid været mange ting på programmet.

Mandag afsluttede vi vores vandemne med et besøg ved Løgstør Vand. Vi kom ind og kiggede på vandværket, og her fortalte Jette fra Løgstør vand om hvor vandet blev hentet henne, og hvordan det blev renset. Det var meget spændende at høre om. Vi havde også besøg af 5 drenge med deres lærere fra Vestermarkskolen i Aars. Det var mega hyggeligt og vi fik snakket en masse med dem om livet på Limfjordsskolen.

Tirsdag blev der cykeltrænet. Vi fik pudset de sidste ting af omkring færdselsregler og tegn.

Onsdag var der som altid botræning, hvor der blev rengjort værelser og gjort ferieklar til uge 42.

Torsdag var så dagen hvor vi skulle til cyklistprøve. Lars Betjent kom for at kontrollere vores cykler, og om vi kunne færdselsreglerne. Heldigvis holdt vejret tørt så vi kom igennem prøverne uden regn.

Efter frokost var der både kor og motion.

Fredag var der badeland, og der blev hygget til den store guldmedalje. Til ugebrevstimen fik eleverne besked om hvilke linjer de er kommet på. Dette blev modtaget med smil og glæde fra alle.

Værkstedet Friluftsliv:
I denne uge har vi lavet Stearin-bomber! Det lyder lidt farligt, men i virkeligheden er der bare tale om hjemmelavede optændingsblokke. Vi har lavet små hårde aviskugler som vi dyppede i stearin vi havde smeltet over bålet. De er vildt gode at tænde et bål op med - vi har selv afprøvet det!

Vi ønsker jer alle en rigtig god efterårsferie og vi glæder os til at starte op på linjeundervinsningen allerede mandag i uge 43.

Mange efterårshilsner

Elever og lærere på Grønt hold