< Tilbage

Ugebrev - uge 40 - Grønt hold01-10-2019 - 14:54

Tilbage til hverdagen igen.....

Kære forældre

Så er vi tilbage til hverdagen igen efter en formidabel jubilæumsuge som blev afsluttet med en kæmpe fest i Lanternen i lørdags.

Mandag blev der først og fremmest gået en lang morgentur for at få fjernet den sidste weekendtræthed efter en god jubilæumsfest lørdag eftermiddag.
Dagens aktivitet bød på indsigt i  genbrug. Sammen fyldte vi en trailer med eksempler på skrald, der var både plast, metal, elektronik og træ. Så kørte vi på genbrugspladsen hvor vi fik afleveret tingene i de rigtige containere. Vi havde også blandet skrald med som vi ikke helt vidste hvor skulle hen. Heldigvis var der en rigtig sød medarbejder på pladsen som vidste lige præcist hvor alt skulle afleveres. Vi lærte lidt om hvad der sker med skraldet, hvordan det bliver genbrugt og hvordan man afskaffer sit skrald på den korrekte måde. 

Tirsdag gik kreativiteten igang da vi skulle lege sørøverleg i gymnastiksalen. Der blev opstillet en bane og herefter gik jagten ind over stok og sten for at undgå at blive ramt af kanonkuglen. Det var en dejlig og fysisk oplevelse for alle.... I kan se på billederne hvad vi havde gang i.

Onsdag var botræningsdag, og der blev ryddet op og gjort rent over hele hytten.

Torsdag havde vi cykeltræning. Der er nu kun en uge til vi får besøg af politiet, som skal kontrollere os til cyklistprøven, så der skal trænes og øves færdselsregler.

Fredag var vi til svømning hvor vi fik svømmet en del meter i svømmehallen. Herefter en tur i det varme terapibassin. Det er dejligt,

Vi sluttede en dejlig intens uge af med ugebrevet og billedgennemsyn.

Vi glæder os til næste uge, som byder på både besøg ved Løgstør vandværk, og besøg af politiet til cyklistprøven.... Så der kommer også til at ske en del i næste uge også

Mange hilsner fra os alle på grønt hold

< Tilbage