Ugebrev - uge 36 - Grønt hold06-09-2019 - 09:30

En uge i fjordens tegn :-)

Så er vi klar med ugebrevet for det grønne hold.

Grønt hold består af eleverne: Jakob (grp 1), Simon (grp 2), Pelle (Grp 2), Bastian (Grp 3), Niels (grp 3) og Daniel (grp 3), samt Mikkel og Kent som undervisere.

Mandag gjorde vi klar til at komme til fjorden hvor vi skulle fiske krabber. Det blev til en fantastisk formiddag, hvor vi fik krabberne til at bide på. Vi fik samlet mange og de blev studeret godt.

Bastian forsøgte endda at kalde på krabberne ved hjælp af sang for at få dem til at komme op til ham, men det lykkedes ikke helt.

Niels og Simon fik overvundet en grænse og tog modet til sig og turde holde en krabbe i hånden.

Det var en rigtig god dag.

Tirsdag var vi tl fjordens dag, og det kan I læse meget mere om i det ugebrev som er skrevet om Fjordens dag, hvor der også er billeder lagt i.

Onsdag var der botræning og værksteder, hvor der blev kreeret mange kreative ting og spillet hockey.

Torsdag arbedejdede vi med vores "Grønt Flag - Grøn Skole". Vi fik snakket om affaldssortering, hvilken type af affald der skal smides i bestemte typer af skraldespande. Det er meget spændende og også utroligt hvormeget der smides forkert ud. Vi fik også lavet vores egne små plakater hvor vi tegnede affald på de rigtige steder. Vi har arbejdet med hjemmesiden affald.dk som eleverne finder meget sjov i.

Fredag var der svømning i Rønbjerg og herefter ugebrevstime, hvor vi fik samlet alle "vores grønne emner" op, således vi kan huske dem i fremtiden.

Vi ønsker jer alle en fantastisk grøn weekend :-)

Elever og lærere på Grønt hold