Månedsbrev - Gruppe 1 - Oktober - Bodel30-10-2020 - 08:24

Mørket falder på....

... men det gør ikke noget, for vi tænder jo bare nogle lys og hygger i stuen med vores nye tv. Endelig fik vi sat et nyt fjernsyn op. Så kan vi se alle de gode programmer uden at skulle have fat i vores ipad inden.

Vi snakker om halloween, spøgelser og græskar. Vi er begyndt på en ny dille - nemlig at male på sten. Det er ret sjovt.

I elevrummet har vi haft spa-dag. Her kunne man få ansigtsmaske, fodbad, håndmassage, nakkemassage og så var der DJ denne gang. Jakob styrede musikken for vildt.

Vi glæder os til jul her i gruppe 1. Vi er faktisk liiiidt tyvstartet på julemusikken og der er flere der har fået deres julekalendere. Men sjovt nok er der ingen af eleverne der syntes de vil dele med pædagogerne. Det kan de gamle pædagoger da ikke forstå ;-)

Som resten af Danmark er vi også på mundbindsbøljen. Det skal vi lige vænne os til, men det er vi sikre på vi klarer for vi er godt inde i stimen med at spritte hænder og holde afstand.

Kan I nu have en fantastisk november derude bag skærmen. Vi ligger mere nyt på månedsbrevet den 27 november.